Kommer du hänga på låset när det skänks bort på Epic Games Store?

Tidigare under veckan kom skrällen att Total War Saga: Troy inte bara ska släppas tidsexklusivt på Epic Games Store, utan även att man kommer skänka bort det helt gratis under det första dygnet. Om du fortfarande inte är övertygad om att det är värt ansträngning att ladda ned kan du med fördel ta en titt på gameplay-trailern ovan.

I den får vi se två riktiga ikoner: Akilles och Hektor. De drabbas samman på böljande fält, och som sig bör i ett Total War-spel har de en rad olika trupper till sitt förfogande, inklusive bågskyttar och hästdragna vagnar. Kavalleriet lyser dock med sin frånvaro, helt enkelt eftersom slagfälten i antika Grekland främst kretsade kring infanteri. Vi får även en titt på de nya terrängformerna "högt gräs", som kan användas för att gömma vissa trupper, såväl som lera, som saktar ned de som traskar i den.

Det hela slutar med en duell mellan dem båda – ett inslag som gör comeback från Total War: Three Kingdoms och som i princip innebär att två hjältar som möts på slagfältet påbörjar en koreograferad strid mot varandra.

Skicka en rättelse
Orkar inte dyka in i diskussionen här, men det är klart att längden en spelklient varit aktiv spelar roll för förtroendet, något annat är absurt. Sen kan man ha förtroende för företag bakom klienten och att det kompenserar för det, men det har inte jag.... 09/06 Där kom det "Monopol" "Inte gjort något bra" Du är obviously ett troll så jag hoppar av tråden här 09/06 @Godofcheese: Nej, dom har inte gjort något bra, däremot hade dom i stort sett monopol väldigt länge. 09/06 Oh my Något bra måste dom väll göra för att vara den största butiken / platformen på PC? Speciellt efter 16 år så borde dom väll ha försvunnit / gått i konkurs om det var skit 09/06 @Godofcheese: Bara för att Steam funnits visst länge, betyder inte per automatik, att det är en bra "tjänst".... Snarare tvärtom. 09/06 Alla har rätt till sin egna åsikt Även om den är helt tokig och fel :) 08/06 Jag gnäller och bråkar emot alla som tar 30%, det är inte en rimlig kostnad. Klart tar utgivarna en majoritet av pengarna då iaf de bra utgivarna ger en hel del under utvecklingsperioden. Däremot känner jag inte att funktionerna som Steam ger är värda... 08/06 Tjänsternas funktion och stabilitet reflekterar priset. Epic skulle inte kunna ta 30% även om dom ville, inte om dom ska tävla mot Valve. Tänk såhär också, varför ska du behöva lida med en sämre tjänst bara för att publishers ska få mer pengar i fickan?... 08/06 12% är en bättre deal för devs oavsett. ”Vi brukar göra så” är inte ett stabilt argument, med tanke på vad Steam tjänar kan man tycka att det borde vara en bättre plattform. 08/06 30% är en industri standard och är inte en royalty avgift. Det är för att betala för tjänsten, servrarna och alla dess funktioner. 08/06