Ett bombastiskt avslut på en herrans massa public events.

Fortnite har anordnat många uppskattade och populära live-händelser, inklusive musikupplevelsen Astronomical med Travis Scott. Nu har Destiny 2 hakat på konceptet genom att under gårdagen ha låtit spelare samlas i The Tower för att bevittna Rasputins – ett AI-styrt nätverk av militära installationer – drag mot jätteskeppet The Almighty, som hotfullt närmat sig planeten.

Det hela visade sig vara en ganska utdragen historia, och det dröjde runt 15 minuter innan Rasputin ens öppnade eld, och en timme innan The Almighty träffades och började störtade mot Jorden. Som glitchande Reddit-användare redan förutspått så gick dock The Tower inte oskatt ur striden, utan träffades av en redig bit bråte.

Händelsen är kulmen för de Seraph Tower-events som den samlade spelarskaran kämpat med att slutföra under den senaste månaden, och som inledningsvis fick ordentligt med kritik för att vara på tok för långsamt. Eventen balanserades dock, och gårdagens händelse var belöningen för allt slit.

Klockan 18:00 (om mina tidszonsomvandlande krafter inte sviker mig) på tisdag kommer Bungie dra igång en live-stream för att tala om och visa upp framtiden för Destiny 2.

Skicka en rättelse
Tror väl det var att förhindra att den kraschade i The Last City, The Tower & The Traveler eller något har jag för mig? 08/06 Var inte poängen att förhindra att allmighty kraschade på jorden? Nu gjorde den ju det ändå :/ 08/06 Jag älskar konceptet men håller med om att det var för utdraget. Vill jättegärna se att de fortsätter med live-event som detta fast om det ska hålla på i 90 minuter så måste det finnas mer som pågår under tiden. Zavala, Shaxx och Ikora hade kunnat vandr... 07/06 Konsoll-grafik allt ser ut som en kuliss i bakgrunden & en suddig bild på ett rymdskepp som kraschar inte särskilt upphetsande. kändes som att komma tillbaks till tidigt 2000tal när man kollade långt bort visst i närhet av en själv ser det ok ut men avs... 07/06 Well, typ så. Själva kraschen var väl rätt snygg och bombastisk, men då snackar vi max två minuter av totala tiden. Kan så vara! Något ska det väl bli av det. Men oavsett resultat, själva eventet i sig var sömnpiller. :) 07/06 Nu spelar jag inte Destiny 2 men går man efter vad andra spel gjort i sina live event så kanske det blir nåt nytt område/uppdrag att spela i sen? 07/06 Och det som hände var att ett skepp kraschade ner på jorden? Missar jag nåt eller var det här bara jättetråkigt? 07/06 Otroligt utdraget. Totalt höll det på i typ 90 minuter, och under den tiden var det 3-4 egentliga händelser. Kul Bungie testar live-event, men de får slipa till upplägget till nästa gång. Det här kändes helt ärligt inte värt tiden. 07/06