Oxenfree, A Short Hike, Escape from Life Inc, med flera - Detta paket måste slå världsrekord i värde för pengarna.

Om ni som jag, i tider som dessa, ofta får känslan "jag borde göra något" men kanske inte riktigt vet vad har vi ett förslag. Spelsajten Itch.io, en gigantisk plattform för indiespel, har samlat ihop den förmodligen största välgörenhets-bundlen som skådats med 742 spel från 564 skapare, däribland Oxenfree, A Short Hike och svenskutvecklade Escape from Life Inc som vi skrev om förra veckan. Det totala värdet på paketet är över 31 000 kr.

För detta betalar du mindre än 50 kr, närmare bestämt 46,96 kronor, men du kan såklart donera mer om du vill. Målet är att samla in 5 miljoner dollar och på bara några dagar är man nu uppe i 2,26 miljoner dollar.

Spana in den fläskiga paketet här >>

We live in a time of racial injustice, inequality, and police brutality against black people. We hope that everyone takes a stand in any way that they can. We’ve partnered with creators from all across our platform to support organizations that are working directly with those affected.

We reached out to our community and an unprecedented number of creators donated over 740 projects to be part of what we believe is the largest bundle ever. Over $3,400 of paid works are available Pay-what-you-want with a minimum donation amount of $5.
All proceeds will be donated to the NAACP Legal Defense and Educational Fund and Community Bail Fund split 50/50.

Hittar du några guldkorn i bundlen du vill tipsa om?

Tack till Gesturr för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Bundlen är uppe i 1429 spel och diverse just nu! 10/06 Det fanns inte speciellt många till mobilen? Hittade 7-8 tror jag. Hade gärna hittat lite bra mobilspel till barnen som inte innehåller annonser för allt som händer. Man skulle ju kunna tänka sig att några av de 742 var utvecklade för android? 10/06 Jätte modig anser jag inte vara en del av min egenskap. Men, för att göra det tydligt. Så missar jag inte din dåliga sarkasm. Om du verkligen tror att dem gör det bara med god agenda. Coolt. Naiva människor behövs. Men jag däremot kan anta att det agera... 09/06 @Konstig Inombords: Klart min kunskap är begränsad, jag skulle aldrig påstå någonting annat. För att göra det enkelt så tycker jag att det är ett bra erbjudande för en billig peng, där en väldig massa utvecklare gått samman för att göra en fin sak. Ifal... 09/06 Även om jag kanske bara spelar ett ända spel så har köpt för att stödja något som jag ser som positivt, både till mig själv och min dotter som gärna ville stödja detta. 09/06 @Johnhedlund: ...va? 09/06 På vems bekostnad menar du att man ser god ut här? 09/06 Tror du missförstått vad det innebär att våga något betyder. Men absolut, jätte-modigt av dig att se något som absolut inte alls behöver existera, men som du övertygat dig själv om. 09/06 @trickeh2k: Att säga åt andra som gör något för att göra saker bättre, att de dom gör är fel och kunde gjort det bättre... den handlingen du gör nu gör absolut ingenting bättre, det enda det gör är att det sprider dålig stämning i världen. Sura tankar... 08/06 Jag är inte för polisvåld, men stöttar inte våld mot poliser heller. Kanske 50/50 split så kan polisen köpa nya backspeglar och de andra kan hyra lokaler där de kan planera åtgärder som de kan gå med till staten så blir det ett lugnare samhälle. 08/06