Atlus lovar något pc-relaterat på lördag.

Playstation Vita-spelet Persona 4 Golden kan vara på väg till pc. Flera källor säger till Gematsu att spelet avtäcks under PC Gaming Show på lördag, och att det släpps direkt då på Steam.

Atlus gick i förrgår gick ut på Twitter och lovade "spännande nyheter" just på PC Gaming Show, vilket drog igång spekulationerna om något pc-relaterat, kanske ett Persona. Uppgiften stärks av att SteamDB fått tag på vad som kan vara Steam-grafik för Persona 4 Royal. En bekant till sitens upphovsman Pavel Djundik säger sen till honom att grafiken faktiskt hör till spelet.

Uppgiften om Persona 4 Golden till pc är obekräftad i nuläget, och ska ses som rykte tills vidare. På lördag vet vi om den stämmer.

Skicka en rättelse
Jag har inte spelat fyran, men har lagt nästan 80 timmar på femman. Designen, stilen, musiken, atmosfären. Den är verkligen top notch. Känns lite som att varje strid är en musikvideo från MTV när det begav sig. Typ. 10/06 Detta kanske blir när jag tar mig an ett Personaspel. Min enda koppling till Persona 4 är boss battle-musiken, vilket jag verkligen gillar. https://youtu.be/Wsch7fklh9I 10/06 Jag har ett exemplar till Vita. Den som skriver fortast och betalar frakten får det. Edit: frakt 50 spänn. 10/06 Storyn i P4G är helt fantastisk, men gameplayet visar sin ålder, vilket inte är så konstigt. P5R är rent gameplaymässigt betydligt vassare. 10/06 Hade vart trevligt med Scooby Doo Murder Mystery Golden. Vanilla P4 introducerade mig till SMT och blivit tusentals timmar med alla spel i serierna sedan dess, men skaffade aldrig VITA för Golden. P4 fick enormt med kritik när det kom ut för att det int... 10/06 Kan hända att de lägger på någon form av post processing på PC versionen för att släta ut den saken, då det finns tillgängligt i samtliga av dagens grafikkort. Who knows :) Vi får se på lördag. Jag tycker dock inte att det är skadligt för ögonen personl... 10/06 Har försökt spela både 4an och 5an, men finner mig uttråkad efter ett tag. Visst, det är många timmar in i spelet jag börja känna det så jag har fått ut massa speltid, men har aldrig "orkat" slutföra...tappar som drivet. Intressant hur folk skriker om... 10/06 Ja, det blir definitivt ett köp ändå. Hade dock önskat att det fanns någon möjlighet att skala upp lite, pixlarna är nästan större än mina björnramar till händer. 10/06 Här är dungeon gameplay från original versionen som någon kör på Vita TV. https://www.youtube.com/watch?v=HyP68DLROi0 Samt icke dungeon crawling delarna på Vita TV: https://www.youtube.com/watch?v=kZWKBpOdMZE 10/06 Detta vore ju trevligt! Undrar dock hur "fint" spelet kommer se ut, med tanke på hur mycket grafiken har åldrats, speciellt efter att ha spelat igenom P5R nyligen. 10/06