Med rafflande gameplay som "vem lämnar du att dö?" och mer!

Krig är skit. Ibland är det en utmaning att komma ihåg det när vi frossar i våra actiontitlar, där döden bara en högst tillfällig paus innan du kan börja lustmörda igen. Men i nyannonserade Medic: Pacific Corpsman kanske du kan gottgöra alla krigsbrott du begått genom att spela den helt klart modigaste soldaten på slagfältet - den obeväpnade sjukvårdaren. Kuta in i kaoset, ta svåra beslut om vem som har högst chans att faktiskt överleva din hjälp, bär tillbaka till en säker plats.

Det ser ut att vara en blandning av livsfarlig hinderbana, packningsprioritering och lite smygande för att ibland undvika fiendens patruller. I ärlighetens ser det väl inte superbra ut men det bjuder i alla fall en intressant vinkel i jämförelse med majoriteten av actionspel.

Det släpps på Steam 2021,

Skicka en rättelse
Absolut, det håller jag helt med om. Dock mindre imponerad av vapenvägrare överlag. =) 13/06 @Popski: Oh, tusen tack! Intressant. 11/06 Såg inget vidare ut. Gillade inte filmen heller så värst. Den började riktigt bra, men så fort han kom till kriget blev det bara ett enda långt montage av tillsynes slumpmässig action och sen var det som att nån bara stängde av filmen, tyckte jag och... 11/06 Historiskt eller ej. Det ser riktigt tråkigt och dåligt ut. 11/06 Skönt att inse att det var inte bara jag som såg fel uniformer. De behöver fixa det omedelbart annars blir det automatisk 0/10. 11/06 Jag får nog hålla med. Väldigt dålig/obefintlig research i båda fall. Edit: Eller nja förresten. Den där skylten var väl något man bara hade i bakgrunden i något/några uppdrag? Uniformerna i detta spel kommer man se hela tiden. :) 11/06 Jag tycker dock att ha fel språk i ett land är oändligt mycket klantigare. 10/06 Alla Call of Duty-spel om andra världskriget har en massa anakronismer. Det kan vara fel datum, uniformsdetaljer eller förband på platser de aldrig var på o.s.v. Jag tror dock inte jag sett något så klantigt som missarna i medic-spelet dock. Det roliga... 10/06 Baserad på en person som fanns på riktigt :) rätt imponerande 10/06 Inget nytt att spel gör misstag, inte bryr sig eller tar konstnärlig frihet. Är det inte ett av Call of Duty spelen man är i Pakistan men skyltarna är på Arabiska? Min kunskap om vilka som bar vilka kläder eller vapen under andra världskriget är inget... 10/06