Calle och Jocke snackar upp från 21:30, Sony sänder från 22:00.

Snart är det dags! Klockan 22:00 presenterar Sony spel för Playstation 5! En sändning du ser här på FZ tillsammans med Calle Johansson-Sundelius och Jocke Bennet.

Calle och Jocke live-täcker eventet på bästa E3-manér (fast från hemmastudiorna, då). De börjar snacka upp klockan 21:30, och en halvtimme senare kör Sony alltså igång.

Sony har lovar lite drygt en timmes förinspelad presentation, och spel till PS5:an kommer stå i centrum. Men vi håller alla tummar vi har för att också få en skymt av hur konsolen ser ut. Releasedatum och pris vore inte heller fel att få en antydan om.

Vi levererar förstås de största sakerna som vanliga skrivna nyheter också, så du behöver inte deppa ihop om du inte har möjlighet att hänga med live.

Vi ses klockan 21:30 då!

En sak till. Klockan 9:01 i morgon bitti publicerar vi Jocke Bennets The Last of Us: Part II-recension. Den missar du inte heller.

Vad vill du se på Playstation 5-eventet i kväll?
Spelsommaren 2020 – tiderna för alla live-sändningar

Skicka en rättelse
Förbokat. Första gången jag gör nåt sånt med. Att kunna spela ps4 spelen som man hoppa över för man köpte one x istället gör saken ännu mer klar 12/06 Å folk tyckte att Microsofts spel-event var kasst. Det här var ju verkligen inget speciellt, riktigt förvånad att så många är helt lyriska av showen. Det bästa var helt klart själva konsolen, sedan var det RE8 (som tyvärr såg bedrövligt ut), Horizon (in... 12/06 Vet inte vad jag ska känna riktigt. Å ena sidan var det inget fel på det som visades upp. Snarast kan man väl knappast förvänta sig mer, i synnerhet inte i spelväg. Designen på konsolen är eggande, vilket är initialt perfekt - de kan göra en mer blygsam... 12/06 Ståpälsen vid Horizon 2, hakan som damp ner i vardagsrumsbordet när man ÄNTLIGEN fick se PS5 var banne mig det finaste jag har varit med om på länge! 11/06 Blir definitivt versionen med optisk läsare. Använder min PS till film minst lika mycket som att spela så helt otänkbart med en digital version :) 11/06 Fyfan vilken fet show och satans läcker design på lådan! Helt rätt färgval också. Svart har man ju haft sen 90 talet. Horizon 2 var ju smällfett! Mkt nöjd! 11/06 Besviken på att vi inte fick något pris eller lanseringsdatum :( 11/06 För mycket spel, eller rättare sagt...För mycket intryck! Däremot diggar jag designen på konsolen hårt. Har aldrig satt i en enda skiva i varken min första ps4 eller pro version så digital var ju som klippt och skuren för mig. Mest sugen på Housemarques... 11/06 Håller helt med. Trodde innan texten kom upp att det var en vanlig och en pro-variant. Kanske blir all digital för egen del nästa generation. 11/06 Mycket intressant som visades, favoriten var nog Arcanes nya, men det lär köpas på PC ändå :P Tycker konsolen såg väldigt "rymdskepp" ut, tilltalar mig inte direkt även om den inte var skitful, gillar dock nya Xbox-kuben bättre. Men som sagt mycket intr... 11/06