Det blir TVÅ versioner av PS5:an!

I kväll har vi för första gången fått veta hur Playstation 5 ser ut! Sony visade upp den i slutet av kvällens stream, och det blir en svartvit rundad skapelse med blått ljus, i stil med Dualsense-kontrollen.

Det står också klart att PS5 släpps i två versioner - en med optisk läsare och en utan (heter "Digital Edition").

Utöver det visades ett headset, den trådlösa laddaren vi tidigare rapporterat om, en kamera och en fjärrkontroll. Playstation VR visades inte.

När Playstation 5 släpps och hur mycket den kommer kosta avslöjades inte i kväll.

Skicka en rättelse
https://i.redd.it/4v6ioyszgf451.jpg 19/06 Jag ångrar att jag satte fast bakstycket. Nu är det så väl fastspikat att jag inte vill slita loss det, men det hade underlättat utan. 16/06 Om man väntar på reorna som görs i psn. Så är dem oftast bättre än butikerna. Men om man tänker köpa spel precis när dem lanseras så har du väl rätt med att fysisk butik är bättre. 15/06 Du har helt rätt om värmen. Det känns som att det är det största problemet med TV-möbler. De är så jäkla inbyggda med bara ngt hål bakåt för kablar. I mitt fall så har jag luckan alltid öppen när jag spelar. Den står ensam på en hylla samt att jag strun... 15/06 Det är min åsikt och jag tycker den är rätt. Jag talar inte för någon annan. Gör du det? Beklagar om du tog illa upp över det! Jag har iaf inte insinuerat att folk som tycker designen är ful har samma mentalitet som en 12åring. Betydligt otrevligare ton... 15/06 Fast har du den inte framme får den ju problem med kylningen. Jag kan t.ex. inte ha min PS4:a liggandes för då börjar den bröta. Den får helt enkelt stå upp medan jag spelar så den inte hettar över. 15/06 Och tycker du att det känns nödvändigt att vara otrevlig och skriva att folk har dålig smak bara för du tror att ditt val är det rätta 15/06 Skönt att se att majoriteten av röstarna har bra smak iaf :) 13/06 Jag gillar ju inte själv att ha saker framme. Så hur den ser ut spelar ingen större roll för min del. Har svårt att själv smälta utseendet. Liten ballhetsfaktor har den för mig. Tror det mest hänger ihop med att det är en ny pryl. Tror att det här utsee... 13/06 Jo, det har nog oftast mycket med vilken ålder och fas man är i livet. 13/06