Aloys resa är långt ifrån över.

Javisst, Guerrilla Games gör en uppföljare till Horizon Zero Dawn. Den heter Horizon: Forbidden West och tar oss (förstås!) västerut till Amerika där nya, tappa hakan-vackra vyer väntar. De animaliska robotarna gör comeback, och vi fick bland annat se en mekanisk mammut.

Vi har ännu ingen susning om ett releasedatum, men väntar oss ett för Horizon Zero Dawn till pc när som helst då det ska släppas till pc i sommar. Möjligen blir pc-folket ännu mer frestade nu.

Skicka en rättelse
Stora charmen med spelet lär ju vara att det släpps på PS5 och kan utnyttja all ny grafik och andra nymodigheter. Hade inte blivit lika intressant. Även om jag förstår vad du menar så håller jag inte riktigt med. 12/06 Det är bra att dom släpper ny hårdvara och spel till dom. Men jag tycker att de spel som är populära ska kunna släppas till t.ex ps4 i detta fallet. Jag får väll vänta flera år nu innan de ens kommer släpps till PC.. När de väl kommer hända. Jag har typ... 12/06 Väldigt glad att de visade det. Förväntar mig inte att det skulle vara ett lanseringsspel, men skulle gärna veta om det är tidigt eller sent 2021 det kommer! 12/06 Lite får man offra. Har hellre redigt med utrymme och lite längre laddtider än snålt tilltaget lagringsutrymme. :) 12/06 Det ser riktigt lovande ut. Det vore intressant och veta om det efter Kojima och PC-konvertering av motorn finns fler studior som använder Decima i kommande projekt. 12/06 Om det här motsvarar hur det kommer se ut vid release är det nog det snyggaste jag sett i spelväg. ÄLSKAR DECIMA ENGINE. Och får en läshasighet på 50mb/s istället för 5500mb/s? Tror GTA Vs loading kommer känna snabb jämfört med vad skulle få stå ut med... 12/06 Släpp Zero Dawn till pc någon gång! Det är ju sommar nu! 12/06 Kollade på Trailern på min LG OLED B9 i 4K nu precis. Ser ju riktigt jävla bra ut istället för den trötta 1080p streamen på Macbooken igår. Hoppas även detta kommer till PC vad det lider. 12/06 Troligtvis med något års fördröjning. Beror nog på hur bra Horizon säljer nu! :) 12/06 hoppas det släpps till PC också :rolleyes: 12/06