Sony-chef tar ned förväntningarna något.

Bland titlarna i gårdagens Playstation 5-kavalkad såg vi bland annat Spider-Man: Miles Morales och hela spelvärlden trodde nog att det var ett helt nytt spel med den nya nätkravlaren i huvudrollen. Det rör sig dock om en expansion till det två år gamla Spider-Man, dock med tekniska förbättringar för att dra nytta av den nya konsolens utökade hårdvarukraft. Till The Telegraph säger Simon Rutter, head of European business på Playstation, följande:

There’s a substantial Miles Morales component – which is the expansion element – but also within the game as well there’s been major enhancements to the game and the game engine, obviously deploying some of the major PlayStation 5 technology and features.

Den här bilden är döpt till "MilesMorales_Venom_PS5_Legal" vilken kanske skvallrar om vilken superskurk vi får tampas med i expansionen.

Spider-Man var bland de första titlarna att nämnas i samband med att Sony lättade på locket för Playstation 5, där det fick agera exempel på de dramatiskt kortare laddningstiderna. Förvänta dig därför att kunna lira igenom det väldigt trevliga nätsvingarspelet på Playstation 5 och njuta av nytt innehåll i vinter alltså.

Det är dock oklart om expansionen även släpps på Playstation 4.

Skicka en rättelse
Ganska så smart gjort av Sony. Rida på vågen av Spider-verse. Med ett "spel" och en film. 15/06 Va? Börjar dom mixa ihop ultimate med vanliga marvel nu? 15/06 Precis min tanke. Kan även se scenarion där man slåss tillsammans och switchar mellan karaktärerna som Gta V gjorde vid vissa tillfällen. 13/06 Det är ju inte första spelet som Sony utvecklar med en karaktär ifrån första spelet eller från en spelserie. Till exempel Abigail "Fetch" Walker ifrån Infamous Second Son, fick ett eget spel i form av Infamous First Light. Finns säkerligen mer titlar,... 13/06 De kan utan problem köra båda. Även om det känns överdrivet att ha två Spider-man så är Miles och Peter väldigt olika, med olik bakgrund, mål och karaktärer runt sig. Deras krafter är inte heller exakt likadana. De kompletterar varandra bra, helst om... 13/06 Det känns även som om Sony gärna vill att Miles Morales ska ta över, speciellt om de har för avsikt att fortsätta med Into the Spider-verse. Som en något gammal räv har jag även förståelse för att det finns en hel del som växer upp just nu och inte har... 13/06 Den enda som ersatt Peter Parker senaste tiden var Otto Octavius i Peter Parkers kropp! 13/06 Då missförstod jag. Tycker att Miles är cool och är glad att det endast är en expansion och inte tvåan. 13/06 Reboot. Testa nya saker. Ultimate-universumet var ett helt nytt "Marvel Universe" där de hade fria tyglar i vad de kunde hitta på - gentemot originalet, som kallas 616, som hållit på sedan 60-talet. DC gör likadant. Har de någon bra Batman-historia som... 13/06 Har inte förstått varför dom går på en massa olika universum. Samma med flash/supergirl/arrow, där är det ju också en massa olika universum. 13/06