Bland titlarna i gårdagens Playstation 5-kavalkad såg vi bland annat Spider-Man: Miles Morales och hela spelvärlden trodde nog att det var ett helt nytt spel med den nya nätkravlaren i huvudrollen. Det rör sig dock om en expansion till det två år gamla Spider-Man, dock med tekniska förbättringar för att dra nytta av den nya konsolens utökade hårdvarukraft. Till The Telegraph säger Simon Rutter, head of European business på Playstation, följande:

There’s a substantial Miles Morales component – which is the expansion element – but also within the game as well there’s been major enhancements to the game and the game engine, obviously deploying some of the major PlayStation 5 technology and features.

Den här bilden är döpt till "MilesMorales_Venom_PS5_Legal" vilken kanske skvallrar om vilken superskurk vi får tampas med i expansionen.

Spider-Man var bland de första titlarna att nämnas i samband med att Sony lättade på locket för Playstation 5, där det fick agera exempel på de dramatiskt kortare laddningstiderna. Förvänta dig därför att kunna lira igenom det väldigt trevliga nätsvingarspelet på Playstation 5 och njuta av nytt innehåll i vinter alltså.

Det är dock oklart om expansionen även släpps på Playstation 4.