Tredje konsolgenerationen för GTA V.

GTA V är spelet som aldrig slutar sälja och bihanget GTA Online fortsätter generera stora pengar. Med 130 miljoner sålda exemplar är GTA V tidernas näst mest sålda spel med bara Minecraft framför sig. Då är det kanske inte så konstigt att Rockstar väljer att ta steget till Playstation 5.

Rockstar bekräftar att GTA V även kommer till Xbox Series X, så spelet som började på Playstation 3 och Xbox 360 kommer alltså ha släppts på tre olika konsolgenerationer på sex format. Kritiska röster höjs, för många tycker det är befängt att "tvingas" köpa samma spel igen och igen. GTA Online får dessutom exklusivt innehåll på pc-, PS5- och Series X-plattformarna.

GTA V släpps till nextgen-konsolerna under andra halvan av 2021, och för PS5-spelare kommer en bonus då GTA Online får en speciell fristående release under tre månader, då den är gratis.

There will also be a new standalone version of GTA Online coming in the second half of 2021, which will be available for free exclusively for PlayStation 5 players during the first three months.

Skicka en rättelse
PS3 1 format. Xbox 360 2 format. PC 3 format. PS4 4 format. Xbox One 5 format. PS5 6 format. Xbox Series 7 format eller Smart Delivery. Jag gissar på Smart Delivery. Xbox is killing it right Now. 16/06 På sex format? Kom det aldrig till xbone? Jag menar, det finns ju på pc, vilket är ett format 15/06 Kanske att man köper det om det finns något nytt för singel player. Hur skiljer sig spelar i PC versionen? GTA5 på PS4 hade i varje fall fler vapen och bilar än på PS3 i alla fall. 14/06 Det kommer nog dröja väldigt länge innan 6:an kommer, så länge GTA:Online går bra så finns det ingen anledning till att släppa något nytt. Dom har haft all tid i världen att släppa story expansion, men det verkar inte finnas intresse för det längre. Ble... 13/06 Gta V kommer tydligern vara "enchanced" på PS5. Vid andra ord det kommer se ut som PC utgåvan på max settings? 13/06 @Påskmust: Då blir det inget köp för din del. Helt tråkigt att Rockstar inte lägger till något mer till SP 13/06 Jag skulle inte kallas det skit men jag är också imponerad av hur bra det fortfarande säljer. Jag köpte det på pc, en gång. Bra spel men ser ingen anledning att köpa det fler gånger. 13/06 Jag tycker jag har köpt det en gång för mycket sedan jag köpte det till PC efter att ha spelat det en del på PS3. Ångrar mitt köp till PC, var mycket roligare på konsol. Betydligt färre cheaters och mindre mjölkande på pengar. Uppdragen gav ganska bra... 13/06 Smått skamset bland kommentarerna, ser fortf GTA V som ett bättre släpp en Skyrims' 12 utgåvor av samma skit. Kört sedan release på 360, bytte till One, skaffade det på skiva först, sedan digitalt via store. Spelar det inte lika aktivt men sedan när det... 13/06 Att folk spelar det här skitet 7år senare e fan en gåta. 13/06