Red leader standing by. 17:00 får vi vet mer!

Är det äntligen dags för ett Star Wars-spel som är renodlat för rymdstrider? EA har avtäckt Star Wars: Squadrons och lovar att berätta mer redan i eftermiddag.

Om vi skulle göra en kvalificierad gissning är detta Star Wars: Maverick som läcktes via Playstation för ett par månader sedan. Om ryktena stämmer utvecklas det av EA Motive, studion som startades av Jade Raymond för fem år sedan, och som sägs samarbeta Visceral Games på just ett Star Wars-spel.

Premiärvisningen av trailern kommer att ske på måndag, 17:00, så bokmärk den här nyheten på momangen.

Skicka en rättelse
Tycker trailern avslöjar rätt mycket när de säger "5 pilots, 1 squadron" och det går 5 piloter från varje sida. Känns helt klart som att fokus kommer vara på MP där man kör 5v5 som i i de flesta andra MP-titlar. Hoppas innerligt på en bra SP-del, Rogue... 16/06 Det verkar bli fokus på mp med en kort sp-del. Det ryktas om VR-stöd. Jag blir ändå glad om jag får 10% av gamla XWings spelkänsla 15/06 Hoppas hoppas hoppas (!!!) att det blir ett tungt singleplayer spel i gammal X-wing vs Tie Fighter anda. Mer simulator än arkad mao. Minns när jag köpte Tie Fighter Collection back in the day (tror det var 1994). J-vlar vad jag nötte det spelet, var rel... 15/06 Vill minnas att detta är studion som gjorda rymdstriderna till Battlefront II, vilka inte var direkt dåliga, men fick inte riktigt uppnå sin fulla potential. Skulle dock gissa att det berodde mer på att spelet var lite av en brinnande hög med skit i övr... 15/06 Nog för att spelet borde ha stöd för det men om det är låst till VR så kan det GTFO också. Ser fram emot kl 17:00, blir spännande att se vad detta blir för något. :D 15/06 https://i.imgur.com/lB6xACv.gif 15/06 Olander tipsade om vrålsnygga teaser-bilder, la in dem i nyheten. 14/06 Så ”Star Wars: Fight Night” och ”Luke Skywalker Skate”, kan nog bli bra. 13/06 Hoppas spelet har en del där man kan åka i High Republic-skepp, för att koppla ihop universumet ytterliggare. 13/06 Ge mig ett nytt Fight Night eller skate istället för att mjölka ur star wars 13/06