Kane-hälsning, Godfall till pc, No Man's Sky-gängets nya, och mycket mer.

Om du hängt med under PC Gaming Show-kvällen, antingen i vår uppesittarström eller via nyhetsbevakningen, har du sett bland annat The Outlast Trials-teaser, Torchlight III (early access-släppt!), Mafia-trailer, Dean "Rocket" Hall-nytt, med mera. Det har varit ett härligt hålligång!

För att avrunda kvällen kommer här ytterligare 40 trailers från showen, med allt från Kane-hälsning till Tripwire-snack om mer Killing Floor. Om Godfall till pc, ny Tarkov-karta och No Man's Sky-gängets nästa, näpna äventyr. Om Weird West, Unexplored 2 och mycket, mycket annat.

Skicka en rättelse
Ingen har väntat sig perfekta spel, men UE5 ska ju tydligen ha inbyggda funktioner för sådant, så dom ska inte behöva göra det på egen hand. Nu är det ju ett tag tills spelet släpps och faktiskt spelmotorn är helt klart för fullt släpp också, så saken... 15/06 Ett problem med all hype runt UE5 är att efter att ha käkat all marknadsföring så tror folk att det magiskt kommer innebära perfekta spel bara för att det är en UE5 stämpel på det. Att fixa så tyg följer tex ett animerat object så som ett svärd med full... 14/06 Fasen vad jag störde mig på att Godfall trots utvecklat i Unreal Engine 5 ändå inte kan fixa hur en cape beter sig när svärd ligger utanpå utan den fasar igenom svärdet när den fladdrar >_< (Och av kommentarerna på YT att döma är jag inte ensam) 14/06 Jag såg en del intressanta spel, väldigt mycket indie spel ja men personligen har inget emot det. Among Trees, Airborne Kingdom, The Last Campfire, Red Sails & Trash Sailors va några som fångade min uppmärksamhet. 14/06 Tur det finns gott om konsolportar för den där lineupen är nästan uteslutande spel jag undviker som pesten, man kan ju undra varför man är en PC gamer när detta är vad som sägs vara en PC gamers lineup, men det är ju pris och prestanda som styr i mitt... 14/06 Among Trees såg bra ut men jävlar vilken clichetrailer med ”explore, build, survive”. Om jag fick en krona för varje survivalspel som haft exakt de orden i sina trailers. I överlag tycker jag många spel såg ganska bra ut :) 14/06 blev ju några extra till wishlist iaf 14/06 Håller med dig förutom Godfall. Kan vara roligt men jag kan inte med rustningsdesignen...vilket skall vara hela grejen med spelet. 14/06 Shadows of Doubt och Among Trees var de jag tyckte var mest intressanta. Ett lungt och trevligt survival-spel och ett häftigt detektiv-spel. Sen var Future Gaming Show senare på kvällen rejält mycket bättre, där var det många coola spel. 14/06 Är det värt att dra ihop en playlist av dom här och avnjuta framför tvn eller är det mest skräp? På grund av EGS eller? Tycker det ser otroligt bra för att vara från en studio på bara 15 pers. Animationerna är faktiskt väldigt imponerande dessutom. 14/06