Skövdebaserade Doublemoose Games, med några av skaparna bakom Goat Simulator, bjöd på den kanske märkligaste trailern från helgens "istället-för-E3"-fest. Just Die Already handlar om gamla människor i en nära framtid där bortskämda 90-talister vägrar föröka sig, och istället sitter hemma och spelar datorspel. Pensionärerna tvingas göra vad de kan för att överleva.

Beskrivs som en "bensträckare och benknäckare", där den obekväma frågan ställs: hur ska du överleva i en värld som bara väntar på att du ska dö? Steamsidan vittnar om ett tokigt, våldsamt spel där gamla människor löper amok i en stad. Du och andra gamlingar har blivit utkastade från ålderdomshemmet och tvingas ta er an livsfarliga uppdrag för äldrevårdskuponger.

Trailern vi fick se var dock något... helt annat. Den börjar exempelvis så här:

"Hideo Kojima, please unblock my number"

Och sedan fick vi se en skruvad variant av Death Strandings deubttrailer (som i sig redan är skruvad). Tja, varför inte? Armin Ibrisagic tweetar och tackar Guerrilla Collective för att han fick chansen att visa upp spelet, och hoppas på många retweets så att han och teamet kan bli kompisar med Kojima: "hänga och dricka öl och spela Europa Universalis".

Just Die Already släpps på pc i sommar, och här ser du det sida vid sida med Death Stranding.