Kolla in läget war mode, i hetsiga strider om ett fort i vildmarken.

Mmo:t New World äger rum på en avlägsen, vild ö under något som kallas Age of Exploration. Spelarna slåss mot monstrositeter och mot varandra för att vinna herraväldet, och en del av dessa fighter är massiva slag med upp till 100 spelare på ett och samma slagfält.

Videon visar hur två lag slåss om ett fort. Anfallarna ska erövra kontrollpunkter för att komma längre och längre in, ta sig igenom fortifikationerna och till slut erövra en flagga inne i själva fortet. Spelarna har förutom vapen och magi, olika maskiner och belägringsutrustning till sin hjälp.

New World släpps till pc 25 augusti, men redan 23 juli påbörjas ytterligare en beta som du kan anmäla dig till.

Skicka en rättelse
Från början var detta spel på väg mot högre makter tycker jag, pvp med full loot(I vissa lägen) Som vanligt blev det bara skit som det blir med pvp spel. Greed noobs förstörde det helt där hela guilder gick ihop för rövköra en ensam newbie…..Ja ni först... 17/06 Hoppas dom har gjort sin hemläxa och studerat andra mmo's och lärt sig att spelare tar den snabbaste vägen spelar ingen roll hur kool devsen tycker en mekanik etc är om det finns ett snabbare sätt. 16/06 Sugen på ett nytt grymt mmo. Tveksamt att det här kommer att vara just det. Men finns lite hopp kvar 16/06 Man flaggar för att vara med i PVP! Kan ju vara så att vissa zoner alltid är PVP, men överlag väljer man själv om man vill delta. 16/06 Kan knappt vänta på shitstormen som kommer me closed betan ;) 16/06 Var väldigt hype:ad tills jag gick in i deras forum och de som spelat spelet var väldigt negativa. Är dock otroligt sugen på ett MMO, den marknaden står helt stilla idag tyvärr... Att Amazon står bakom kan vara både bra och dåligt. De har obegränsad bud... 16/06 så länge där jag inte behöver eller måste pvpa, om jag vill pvp så kan man flaga sig typ är det så? Eller är det så att var sig jag vill pvp eller inte så är jag i det ? eller kan man välja å vara helt utan pvp i spelet och ändå få del av spelet? Eller... 16/06 Fortfarande fokus på båda, bara att det inte är full loot överallt. 16/06 Är denna spel mer focuserad till pvp eller pve ? för den starade som hardcore pvp men hörde att det böjde sig och bröjade sikta på pve mer men undrar hur det är idag? Jag tycker inte om pvp och att något spel tvingar dig till pvp 16/06 Bara PvE håller klass så kan det här bli bra! 16/06