Troligtvis en uppföljare - Firar 3 miljoner sålda ex med ny logga och gratishelg.

Tjeckiska studion Warhorse meddelar stolt att deras Kingdom Come: Deliverance har krängts i 3 miljoner exemplar., samtliga plattformar inräknade.

Samtidigt passar man på att byta logotyp, och anställa ytterligare personal med målet att vara 180 anställd under nästa år. Allt för att ro i hamn det som troligtvis är en uppföljare till Kingdom Come: Deliverance.

Inget är officiellt, men en pressrelease säger att man nu påbörjar arbetet med ett nytt spel. Vii vet att man söker personal med koll på olika aspekter av just medeltiden. Och med tanke på succén med ettan vore det mycket märkligt om inte varumärket levde vidare.

Du som inte har testat spelet har chansen nu i helgen, då spelet är helt gratis att spela mellan 18-22 juni. Vill du ha ytterligare på fötterna innan dess, så kolla in vår matiga preview som vi gjorde före spelets release. Och läs recensionen!

Skicka en rättelse
@Castor.T: Nä, då vetefan vad man ska göra. Tråkigt såklart, men vill minnas att det slog väldigt annorlunda på riggar som var nästan identiska. 18/06 Har t om installerat moddar som ger ännu bättre inställningsmöjligheter och diverse tweaks, först då blev det inom rimliga gränser. Men allt ser inte så vackert ut och här sitter man med en 2080 Titan.. /facepalm 18/06 För mig flöt spelet mycket bättre efter att jag installerat HD texture pack av någon anledning. Vet inte om det beror på att man kan finjustera inställningarna bättre eller vad det var(det var ett tag sedan), men märkte en avsevärd skillnad. 18/06 Älskade kdc 🥰 sådan stämning i det spelet saknar jag i andra AAA 18/06 Spelar av en händelse igenom det nu, och vill lägga till en sak som inte har nämnts hitintills. Enormt dåligt optimerat spel, förhoppningsvis en annan motor i nästa spel. Klarade nyss ut Doom Eternal och det flöt ju på som en dröm exempelvis. Tydligen... 18/06 Ja det var det klart sämsta med spelet. Karta och UI kunde varit smidigare också. På det stora hela ett kanonspel med enormt mycket "personlighet" dock. 17/06 Det tog mig åtskilliga timmar innan jag var lagom i level för att klara det så ha tålamod. 17/06 Trevligt spel men gud vad combaten kunde bli frustrerande när det blev många fiender. Men kul med en uppföljare!! 17/06 Ett sånt spel hade varit så förbannat välkommet. Riktig brist på risktagande och nyskapande nu för tiden. 17/06 Jäkligt bra spel och verkligen glad för deras skull. Det finns downsides med kingdom, tex dom drog melee lite väl realistiskt. och en del annat. Nu kanske jag är speciell men ÄLSKAR medeltids spel och tro mig gameing generellt har varit urfattig med rid... 17/06