Internet har döpt henne till "Ratchette".

Efter två trilogier på både PS2 och PS3, samt en hel del sidospår, har det varit magert med Ratchet & Clank-spel under PS4-eran. Vi har visserligen fått remaken (eller "omtolkningen") av första Ratchet & Clank, men det är förstås inte nog för att stilla suget hos fansen.

Under PS5-showen förra veckan fick vi dock äntligen en trailer från en sprillans ny del i serien. Ratchet & Clank: Rift Apart släpps till Playstation 5 (en vacker dag) och uspen ser ut att vara resor genom olika dimensioner. I slutet av trailern kom ännu en twist, med en tjej-lombax.

Insomniac håller fortfarande ganska tyst om vilken roll denna mystiska donna kommer spela i actionäventyret, men via Twitter avslöjar de i alla fall att hon är spelbar. Kommer nya Ratchet & Clank rentav bli... Ratchette & Clank?! Den som lever (och verkar i flera dimensioner) får se.

Skicka en rättelse
Frågan är ju då vad karaktären bör ha för namn. Ifall det ska vara en kvinnlig version av samma karaktär så kanske det vore konstigt om dom har helt olika namn? I och för sig så är ju ett sätt att se på parallella dimensioner att det är nästintill oändl... 18/06 Precis såhär. Istället för att folk ska gissa sig fram till ett namn som låter bra kör man på ett placeholder-namn tills dess att man vet vad karaktären faktiskt heter. Tror inte det finns mer baktanke än så, och jag räknar kallt med att karaktären i... 18/06 Men detta är ju 'Internet' som döpt henne till Ratchette. Och detta av den anledning att vi inte vet något om karaktären och då har man för skojs och enkelhetens skulls bara tagit Ratchet och gjort "kvinnligt" Hon kommer ju självklart ha ett annat och... 18/06 Nej inget förslag på ett namn men alltid trist att se denna totala avsaknad av kreativitet men det kanske bara har blivit något av en oskriven regel att man gör så med namnet när man konverterar en manlig karaktär till en kvinnlig? 18/06 Som både Uber och Calle sa ovan, eller så kan du skriva i forumtråden för nyheter: https://www.fz.se/forum/trad/299553-nyhetstraden 18/06 Har du ett bättre förslag? 18/06 Som Uber sa ovan, eller så kan du skriva taggen #nyhetstips så fångas systemet upp det. Tack! 17/06 Det gör du via kontaktformuläret (https://www.fz.se/kontakt). Hittas längst ned på sidan :) 17/06 @Godofcheese: Separat 17/06 Har inte kollat på trailern alls men är det en separat karaktär eller bli Ratchet förvandlad? 17/06