"It will blow your f*cking mind away!"

Josef Fares har gjort bestående avtryck i spelbranschen, både i form av minnesvärda spel som Brothers: A Tale of Two Sons, men även för uttalanden som "F*ck the Oscars!". Och under nattens EA Play var det dags för svensken att återigen äntra scen, denna gång för att utannonsera sitt nya spel It Takes Two – ett action-äventyrsspel med co-op.

Dessvärre blev det inget gameplay (vilket vi visste sedan tidigare), men väl en spännande teaser där Josef berättar att huvudkaraktärerna är två dockor som skapats av flickan Rose, vars föräldrar ska skilja sig. Dockorna kommer sedan till till liv på magiskt maner, och Rose (och vi) ska i princip kunna "styra deras känslor" med specifik mekanik. Han beskriver upplevelsen som en "galen berg-och-dalbana" som ska kännas väldigt nyskapande och unik.

Skicka en rättelse
Fick ju inte se något gameplay så återstår att se vad det blir men håller tummarna att det blir lika bra som föregående spel. 21/06 Fares idéer är man ska använda sig av samarbete mer än annat. Tales of two brothers, a way out är mera samarbete som är huvudsaken och tycker det är väldigt mysigt o kul. Så ser fram emot detta 21/06 Alltid kul med nytänkande samt passion. Har inte spelat något som Fares har gjort, så jag ska inte säga för mycket. Men jag får känslan av att det är en icke-gamer som är "nyfrälst" och därför tror sig sitta på saker som "will blow our minds". 20/06 @ohGr Vad du har hakat upp dig på rattfyllan. Det är klart att det inte är okej men han verkar ju ångra sig och har dessutom blivit dömd. Du har ju uppenbarligen inte glömt det och tar gärna upp det flera gånger i en tråd som inte har något med det att... 20/06 Han blev ju dömd, så hur menar du att han kom undan? 20/06 Lol 20/06 Det är förstås förjävligt men jag är inte helt säker på att jag förstår vad du vänder dig emot här och varför det är relevant idag. Blev han aldrig straffad? Isf är det ju väldigt dåligt. Men om han blev straffad så har han sonat för brottet och förmodl... 20/06 Josef Fares kör rattfull i Tesla MS, erkänner inte grovt https://teslaclubsweden.se/forum/viewtopic.php?f=29&t=5025 "Min bil kör ändå sig själv" Sa Josef Fares innan han hoppade in i sin svarta Model S med 1.06 promille alkohol i blodet och gav sig ut... 20/06 Det har jag inte ens hört något om men ska kolla upp det. Edit: haha vad fan snackar du om att ena brodern i Brothers dör av ett rattfyllo? Och jag har googlat som en galning nu men hittar bara att Fares körde sin Tesla full 2016. Jag tror någon har tag... 20/06 Det dömda rattfyllot Fares... Borde han inte göra något åt mindre rattfyllor? Ett spel som Brothers, där ena brodern dör av ett rattfyllo. Tänk behöva begrava och putta ner sanden i graven, på din bror/syster/familj, bara för att Fares tyckte det var... 20/06