Spel och t-shirt har hittat ägare.

Ni var många som ville vinna The Last of Us Part II och t-shirts. Tävlingen tog slut vid midnatt, nu har vinnarna korats. Så här gick det:

  • 1:a pris (spelet, t-shirt) - @Bennii

  • 2:a pris (t-shirt) - @Arty

Stort grattis!

Det lika hyllade som omdiskuterade spelet släpps ju i dag, så det är lämpligt att gå igenom Jocke Bennets spoilerfria recension en gång till medan du väntar på att nedladdningar ska klaras av.

Skicka en rättelse
Åååååååh!!!! 21/06 @joelthor100: Ja, det var riktigt drygt! Jag beställer majoriteten av mina spel digitalt nuförtiden, men med TLoU ville jag göra ett undantag och köpa fysiskt i butik igen för känslan (samt att garanterat få det fysiskt på releasedagen). Mediamarkt är... 21/06 Det där låter ju faktiskt brutalt frustrerande. Ibland är jag glad att jag nöjer mig med en digital version av spel. Jag slipper nämligen en hel del frustration då! :D 21/06 Samma här! Hade beställt Collectors Edition från Mediamarkt i Oktober 2019. Men när jag gick till affären idag för att plocka ut spelet så fanns det inte. Tydligen var min förbokning gjord innan Mediamarkt bytte till sitt nya websystem, vilket gjorde... 19/06 Wöy! Snyggt med en t-shirt i sommarvärmen 👍 19/06 Grattis till vinnarna! @Kakan94: Det är nog många som sitter i samma båt just nu, då elgiganten inte heller har skickat ut och tror detsamma även gäller spelbutiken och resten av butikerna. Möjligt att det var en och annan som fick det igår, men majorit... 19/06 Grattis till vinnarna. Hade suttit riktigt fint med en kod då Media Markt (aldrig igen) inte ens har skickat mitt spel än -.- 19/06 Haha samma här. Själv har man inte vunnit EN enda gång! Nej nu går jag ut i solen i protest.. Skämt åsido, grattis till vinnarna och glad midsommar! 19/06 Haha! Jag tänkte: "Är det inte han som alltid vinner? Tycker jag känner igen namnet" Grattis i alla fall! 19/06 Stort grattis Benny. Då drar jag o köper mitt bokade ex på Media Markt. Längtar till att få starta detta äventyr. 19/06