Robotar som pratar engelska med svensk brytning = Ren skräck.

Generation Zero från svenska Avalanche Studios fick en lite ryckig start, och Joakim Kilman gav det en 2:a (Tveksamt) i sin recension. Sedan dess har dock mycket material lagts till i spelet i form av uppdateringar och expansionen Alpine Unrest. Och nu är det dags igen, för den 23 juni släpps den nya expansionen FNIX Rising till PC, medan Playstation 4 och Xbox One får vänta till "senare i sommar", och ovan ser ni trailern.

I FNIX Rising kommer vi återigen tampas med diverse robotar under sent, svenskt 80-tal, och lägger till tio nya huvuduppdrag samt tio sidouppdrag. Det finns även lite nya närstridsvapen att leta reda på såväl som samlarobjekt och ett nytt Challenge Tree med utmaningar att beta av. De som inte köper expansionen går dock inte lottlösa, utan får även lite nytt material i den associerade uppdateringen.

Tack till waeress för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Nej jag har endast spelat under gratishelgen på Steam för ett par månader sen. Så det måste röra sig om det nyare systemet. 22/06 Ahaaa den där gamla dängan: https://www.youtube.com/watch?v=3Brad7beevU Det var inte igår man såg den :) 22/06 @I am Grööt: Nya inventory-systemet fick en del kritik när det kom, delvis för att folk då hade vant sig vid det gamla, men de har fixat till rätt mycket av det folk klagade på i de senaste patcharna. Eller refererar du kanske till det ursprungliga old-... 22/06 Jag tycker det är bra i praktiken, men du ska ju inte bära med dig absolut allt samtidigt heller. Själv bär jag med mig två-tre vapen max + ammo för dom, lite flares och fireworks och Healing Items. Resten lägger jag in i Plunda-lådan som finns i Safe... 21/06 I teorin är det väl bra men det är ju sjukt bökigt att hantera olika prylar och vapen. Jag har endast spelat under senaste gratishelgen på Steam och det blev inget köp p.g.a ovanstående. 21/06 Vilket Inventory-system menar du då? Det gamla där du fick leka-Inventory-Tetris hela jädra tiden (hatade det systemet), eller det nya där allt har en vikt och du har en Max-vikt där du inte längre kan springa (och en vikt där du inte ens kan gå längre)... 21/06 Blir riktigt sugen på att testa, gillar den grafiska stilen. Kul att det utspelar som sig under svenskt åttiotal också. Hoppas dom kör någon gratis helg framöver så man kan testa. 20/06 Riktigt häftig setting men tyvärr var inventorysystemet det sämsta jag någonsin sett i ett spel av den här typen. Hoppas det blir bättre i framtiden. 20/06 Trodde de skulle överge konceptet efter det ljumma mottagandet. Glad att de vågar satsa :) 20/06 Dom borde fokusera på att få spelet stabilt och buggfritt på PS4:an. ಠ_ಠ 20/06