Återuppstår.

Titanfall 2 släpptes på Steam i helgen, och nu verkar Respawns älskade shooter få upprättelse för den minst sagt märkliga behandlingen av EA när det släpptes. Enligt Steam DB:s siffror spelades det av drygt 9 200 personer på Steam i går eftermiddag. Inga CSGO-siffror, men helt ok för ett spel som är inne på sitt fjärde år. Och knappt 10 000 spelare är ungefär i fas med hur det såg ut vid premiären.

EA valde obegripligt nog att släppa Titanfall 2 en vecka efter sin egen fps-jätte Battlefield 1, och en vecka innan genregiganten CoD: Infinite Warfare. Och naturligtvis nådde Titanfall 2 inte försäljningsmålet, trots många varma recensioner och höga betyg. Så populariteten nu är lite av en upprättelse, även om Respawn väl kan sägas ha fått en sorts revansch med ultrapopulära Apex Legends.

Steam tar drygt 9 euro för Titanfall 2 med dlc fram till 9 juli.

Skicka en rättelse
Jo, du har antagligen rätt. Men om de hade fått till det så här det kunnat bli coolt. Men det är nog inte värt chansningen, tänker jag också. 30/06 Problemet är väl att allt som görs i Frostbite tyvärr tenderar att bli överkomplicerat och... lite klumpigt? Jag är rädda att det skulle ta bort "känslan" i Titanfall, till förmån för att kunna rasera närmsta skjul. 29/06 BT är den riktiga hjälten! Nu har jag kört igenom kampanjen. Jag, som är så dålig på spela igenom SP-kampanjer, spelade igenom hela utan att tröttna det minsta. Sjukt bra kampanj. Tycker multiplayer är kul också. Men är det bara jag som drömmer om Titan... 28/06 Komplett ÄLSKADE kampanjen! Kört genom den typ 4-5 ggr. Även deras Coop vs AI game mode är kul för den som inte gillar PvP competitive. 23/06 Titanfall 2 är utan tvekan ett av de bästa spelen jag kört. Det och Breath of the Wild är de enda två jag känner mig helt säker på att säga är bland de bästa spelen för mig (exklusive nostalgi). 23/06 Kampanjen är en av dom bästa jag har spelat på mycket länge. 22/06 Oops... Jag råkade ramla på köpa-knappen på Steam. Så jag antar väl att jag också får testa. 22/06 Håller helt med, önskade att något av DLCt skulle vara multiplayer fokuserat. Däremot ficl vi väl något co-opläge? Men oavsett, ett spel och spelserie som borde få mer kärlek av alla. 22/06 Missat. Blir att veva igången åbäket igen då. Körde igenom kampanjen som förövrigt är riktigt bra, men sen har jag knappt rört mp. Inte för att jag inte gillar multiplayer, körde ettan väldigt mycket. Har bara inte blivit så mycket. Jag ger spelet 4 av... 22/06 Kampanjen i Titanfall 2 var verkligen riktigt bra. "Lagom kort", fokuserad och innovativ. Hade inte alls väntat mig det, så blev mycket positivt överraskad. Rekommenderas till alla som inte hoppade på tåget sist! :) 22/06