Suicide Squad Kill The Justice League kan bli namnet.

Spekulationerna kring Rocksteadys nästa steg har varit många sedan Batman: Arkham VR för fyra år sedan. Superman? Nej. Mer Batman? Nope, den biten sägs WB Games Montréal sköta.

Enligt en rad läckta domännamn (via forumet Resetera) kommer Rocksteadys nästa vara ett Suicide Squad-spel. Så snarare än superhjältar får vi spela superskurkar som Jokern, Harley Quinn, Killer Croc och Deadshot. Domännamn som dykt upp är "suicidesquadgame.com" och "suicidesquadkillthejusticeleague.com". Eurogamer erfar att Suicide Squad Kill The Justice League är en kandidat till spelets slutgiltiga titel – men låt oss komma ihåg att detta bara är rykten.

På tal om rykten: ytterligare ett domännamn som dyker upp är gothamknightsgame.com, och detta ska syfta på Batman-spelet från WB Games Montréal, spelet som sägs starta ett DC-universum för spel. Kanske följs det upp av Suicide Squad Kill The Justice League?

WB Games kommer hålla hov lördagen den 22 augusti, och kanske klarnar ett och annat då.

Tack till trickeh2k för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Det var en helt okej film. Men det fanns nåt host host host host mobilspel som var nåt wavebased fps som var ganska ok men det hade tröga kontroller till den snabba actionen på skärmen. Fast vi behöver inte ett större spel även om folk tycker om MiddleE... 23/06 Ja det kan jag tänka mig helt klart. RockSteady Studios är riktigt duktiga spelmakare och har full tro på det de gör. 23/06 nej det vill jag ej 23/06 Ok då är jag med på noterna :) 23/06 DC verkar ju köra hårt på det här att det är olika universum/Dimensioner. Såg nu att Micheal Keaton tex. är i snack om att skriva på för att spela Batman igen i nya Flashfilmen. Just för att han kommer hoppa mellan olika dimensioner och Burtons Batman... 23/06 Nej tack. 23/06 Jag tolkar det som att Arkham-serien var en fristående trilogi och att detta ska bli en slags början på ett nytt projekt. Likt hur Nolans Batman-trilogi är en egen del, och de nyare filmerna Man of Steel, Wonder Woman, Aquaman etc är del av ett och samm... 22/06 Vad menas med "DC Universum för spel" Räknas tidigare arkham spelen inte som DC Universum utan är en spinoff eller baseras spelen på nån serietidning eller tecknad som man inte hörttalas om? :) 22/06 Jag skulle vilja se ett spel från den tecknade Harley Quinn serien. Alla karaktärerna i Gotham är med där på ett eller annat sätt så man kan nog hitta på något roligt. Om ni gillar allt som har med Batman att göra så måste ni se på Harley Quinn serien.... 22/06 om de slåss mot ondska då köper jag det, men om det handlar om mayhem och onödigt våld etc, då kommer jag att koppla från. Kan bli coolt, kan bli bra men som sagt, så sätter jag en ribba. 22/06