Trean är ändå 22 år gammal.

Läcka i helgen, löfte i morse, och under Geoff Keighleys Summer Game Fest fick vi äntligen första trailern från Crash Bandicoot 4: It's About Time. Originaltrilogin utvecklades som bekant av Naughty Dog, men de har gått vidare till andra spel (så som The Last of Us Part II).

Kalenderbitare vet att Crash-serien består av fler titlar än Naughty Dog-trilogin, men utvecklaren Toys For Bob tar avstamp i originalspelen, och fyran äger rum direkt efter Warped från 1998. Förutom Crash får vi spela som Coco och – twisten! – självaste Neo Cortex. Fjärde spelet ser onekligen ut att påminna om de första tre – vågar vi hoppas på samma tuffa tuggmotstånd?

Crash Bandicoot 4 släpps 2 oktober till PS4 och Xbox One. Inte otänkbart är att det senare kommer till både pc och Switch. Det var ju trots allt så det blev med Crash N. Sane Trilogy.

Skicka en rättelse
Du kanske gör det, men jag har svårt att se hur man kan göra den spelstilen intressant igen. Folk lär ju gilla det ändå, likt Mario-spelen, men jag är inte så värst intresserad. 22/06 Ser redan nu att mycket av min tid i spelet kommer spenderas på gravitationsbanorna... Jag har alltid svårt med sådant i spel av någon anledning. Såg lovande ut tycker jag. 22/06 Det är det vi (jag iaf) vill ha! Det var oförskämt länge sedan ett nytt "riktigt" Crash släpptes så att de tar den gamla formeln och gör nytt spel ser jag bara som positivt. Precis som med nya Ratchet & Clank. Saknas bara en utannonsering av ett nytt... 22/06 Underbart! :D Hoppas det blir minst lika utmanande som de tidigare var också. Här är lite mer gameplay och screenshots: https://www.youtube.com/watch?v=Hc5KOk2-f8o 22/06 Kul! Ser dock ut som att det är "mer av samma", vilket inte alltid är ett problem, men jag är rädd att det kommer vara för likt tidigare spel. 22/06 Jag som alltid har trott att "The Wrath of Cortex" var fyran. Men kul att det kommer ett nytt spel, hoppas att det blir lika bra som sina föregångare och inte ett nytt fiasko som spelen efter det. 22/06 Ser skoj ut, blir ett givet köp :) 22/06 Oh yes! Grym hype på detta!!! Ser fett skoj ut! Hoppas svårighetsgraden från de äldre är kvar! 22/06 Kul med nytt Crash! Det var verkligen på tiden. Hoppas det kommer till PC senare. 22/06 Hoppas verkligen att det släpps till PC. Riktigt tråkigt att PC-versionen alltid ska dröja. 22/06