Activision missar poängen.

Det kommer släppas en demo av Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2-remastern som lanseras i september. Trevligt nog landar demoversionen ett par veckor innan release, men mindre trevligt är att det krävs förbokning för att få tillgång till den.

Demos är ju annars ett sätt att låta kunden testa innan köp, men det har tydligen gått Activision förbi. Å andra sidan kan de ändra sig, eller rent av ha planerat att släppa den publikt senare för att ge spelet ytterligare en dusch uppmärksamhet.

Den 14 augusti släpps hursomhelst demoversionen till förbokare, och spelet landar den 4 september. Plattformarna är pc (Epic Games Store), PS4 och Xbox One.

Skicka en rättelse
Men... är dom helt slut i huvet? Jesus fattar dom inte hur demos funkar!? Påminner mig om Nintendo som inte förstår sig på gratis reklam. 25/06 Fan vad trött jag blir. Vägrar att accepterar sådana här giriga och direkt korkade beslut, så blir att köpa begagnat efter en tid. 24/06 Fanns en tid man kunde ladda ner demos å grejer på Fragzone :( 24/06 Jo det stämmer bra, men tror inte att det är ett direkt hot just nu eftersom det lär väl inte komma förrän sent 2021. 24/06 De är Activision. Dom missar alltid poängen så länge dom tjänar sina miljarder på folk som köper deras återanvända skräp hela tiden . 24/06 Glöm inte att skate annonserades under EA play. Det borde vara det största hotet med tanke på att releasen av skate var början på slutet för thps. 24/06 Det var min tanke också. Vart riktigt glad när man annonserade att det kommer ett nytt Skate! Hoppas verkligen på det här spelet och att det håller en underhållen tills Skate 4 släpps! 24/06 Det är Activision, även om de kanske är bra så är det ju ett fulknep till att få folk att förhandsboka som längtar efter att få återuppleva de gamla klassikerna. 24/06 Fast då lär ju folk avboka. Man kan lika gärna resonera som att de har gjort ett skitbra spel och gör så här för att locka fler att köpa. 24/06 Njae, det är ju mer ofärdiga produkter. Detta lär ju vara ett smakprov av den färdiga produkten, med skillnaden att man måste betala (förboka) för att få tillgång till den. 24/06