Nya rykten om nästa påstådda RE-remake.

Den vilda ryktesvåren för Resident Evil 8 slutade med Resident Evil Village, och där i princip allt tissel och tassel bekräftades. Insidern Dusk Golem verkar alltså veta vad han talar om.

Han har redan påstått att nästa RE-remake blir den heliga actiongraalen Resident Evil 4 (och alltså inte Code: Veronica) med release under 2022. Dusk Golem hävdar att han vet mer än de flesta, men att han inte kommer prata mer om spelet då vissa saker "hellre ska ses än pratas om ett år, eller så, innan tillkännagivandet". Han hintar dock om att lösa trådar kan knytas ihop. Storyn är...

...an area they're focusing on expanding greatly. I guess the one random thing I can toss out there as an example is, have you ever thought about what Dr. Salvador's deal in RE4 was? No? Well, prepare to be intrigued.

Innan Dusk Golem lägger locket på under "några månader" hävdar han att teamet inte kommer nöja sig med att låta gameplay-mekanikerna kopieras från nyversionerna av tvåan och trean.

RE4 back when it came out revolutionized the series and the gaming landscape as a whole, making it play just like RE2 & RE3 Remake or even like the original wouldn't achieve what the original RE4 accomplished. That's all I'm going to say for now.

Skicka en rättelse
Det hade antagligen varit för mycket jobb när de redan har en hd version av spelet som de lätt kan porta. 26/06 RE2 har ju playthrough A och B. Så de skulle kunna göra en sådan grej som coop fast det måste ju vara mer, fler och längre interaktioner och samarbete mellan spelarna, mycket mer än vad Leon och Jill har i RE2. Och jag håller med om att det skulle vara... 26/06 Jag tror ett RE med co-op skulle funka bättre om man blev separerade mer. Då behålls känslan av ensamhet. Olika karaktärer som kanske börjar på olika ställen i stan, pussel kan ju bestå av att en öppnar eller låser upp något så den andra kan ta sig vida... 26/06 Helt klart, att de inte la in de kontrollerna på HD-versionen när den kom till Switch är för mig en gåta. Joyconsen är ju i mångt och mycket bättre versioner av Wii-motes. 26/06 Wii versionen av RE4 är fortfarande min favorit av alla RE4 releaser. Och som du sa, motion kontrollerna var funkade utmärkt. Det blev roligare att sikta genom att rikta kontrollen mot TVen än med tummen. 26/06 Skippa MP skräpet från RE3re. Så kanske det blir bra. Jag skulle väldigt gärna ha ett RE med story coop igen. Det var det ända som gjorde att det var roligt att spela RE5, tyvärr hjälpte det inte i RE6. 26/06 Det är imponerande. :) 25/06 Tänk då att spelet släpptes för mer än 15 år sen. Det är fan galet! 25/06 Jo det vet jag men jag hade för mig att spelet utspelades i Östeuropa nån stans typ Polen, Slovakien, Serbien där nånstans. Jaså det var i Spanien. 25/06 Ja det håller jag med om. Bara kontrollerna känns stela mot det som finns idag. 25/06