Gameplay med och utan alla krusiduller.

Grafiknördarna borta på Digital Foundry har gjort en finfin video där de hårdanalyserar grafiken i Cyberpunk 2077. Materialet är från den film som press fick ta del av före gårdagens Night City Wire-sändning. (Som FZ såklart täckte live, se gärna reprisen!)

När till och med så här hårdhudade experter blir imponerade vet man att CD Projekt Red är något på spåret vad gäller det visuella i spelet. titta, lyssna och mys.

Skicka en rättelse
Mm ska bli intressant att se hur RT-prestandan blir på de nya korten, sett ryckten att de ska vara bra mycket bättre än dagens kort. 29/06 Kör själv 3440x1440 som är en bra bit från 4K och måste i princip ha igång DLSS för att få en acceptabel FPS med RTX utan att behöva dra ner allt på Low. 29/06 Fast nu vet vi ju för ett faktum att ray tracing är aktiverat och körs i den där versionen. De påstår aldrig i sin analys att det inte skulle vara på. Utan de analyserar hur de har använt sig utav tekniken. Alla som fick spela spelet hade ray tracing... 28/06 Well, to take it in your språk. CDPR säger att the game is finnished. But it wount release untill november, så dom kan polera. Och take care of alla buggar. 26/06 Farligt att se på sådana här videos för längtan blir bara ännu mer svår att hantera. 26/06 Tur att det duggar rätt tätt med intressanta releaser fram till november... Vad menar du? Det är ju guld och gröna skogar om du har sett videon. Typ 90% av videon ägnas åt hur impade de är. Det står väl inget i nyheten om att det inte fanns någonting... 26/06 Hoppas att könen är högupplösta bara. 26/06 angånde popins som visas i detta spelet får mig att känna dom faktist testat och visat fotagen på konsol. varav ifall det är så kommer det se ännu bättre ut när vi får det på pc. 26/06 Won't somebody please think of the children! 26/06 Mja åtminsone om vi snackar 4K och ray tracing vill man nog inte ha något annat än ett high-end BigNavi eller Ampere. 26/06