Rekord för PS4.

Trots att mottagandet varit polariserat (kritikerna älskar, vissa användare avskyr) är The Last of Us Part II populärt. Sony hade sålt 4 miljoner exemplar till återförsäljare den 21 juni, två dagar efter att den PS4-exklusiva uppföljaren hade premiär.

Därmed är spelet det mest populära PS4-spelet gjort av Sonys egna studior någonsin, berättas det stolt i Playstation-bloggen. Och det ökar väl chansen att det kommer också till Playstation 5, får vi anta. Kanske som gratis uppdatering om du går från PS4 till PS5, rentav. Håll tummarna.

Skicka en rättelse
Har inte klarat spelet än. Är väl halvvägs in och bara fullkomligen älskar allt. Från handling till den minutiösa perfektion när det gäller det tekniska. Att dom lyckas kräma ur så många detaljer ur denna gamla mossiga hårdvara är för mig en gåta. Men... 30/06 Vad menar du att du vill se argument för? 29/06 Att argumentera för sin sak är helt ok, men har hittills egentligen aldrig sett en enda vettig kommentar fällas av någon som är anti-PK, utan allt faller tillbaka på gamla vanliga klyschor kring ämnet (ibland med någon hänvisning till likasinnade webbpl... 29/06 Jag håller inte med om att det ser likadant ut åt båda hållen. Att ha åsikter som inte är PK kräver mycket mer av personen då man kommer behöva argumentera för sin sak varje gång man går ut med vad man tycker. Det bekväma med att "tycka som man ska" är... 29/06 @Pecman: Det ser minst lika tunngrott ut åt andra hållet med. Jag vet inte hur många gånger jag gett upp diskussioner pga cirkelresonemang, felinformation och fördomar. “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then bea... 29/06 GOTY 2020 > 2025. 29/06 Jag dör av nyfikenhet, men avvaktar för att se om det kommer till PC 29/06 PK betyder politisk korrekthet, vad som är PK ändras med tiden. Det Rosa Parks gjorde var förmodligen inte särskilt politiskt korrekt på 50-talet i USA, det vet jag iof inte då jag inte levde där och då med tvivlar på att folk hade kallat det hon gjorde... 29/06 Vet inte hur gammal du är men gissar på 10-12 år. "Gone Gold" har använts sista 30 år för att ropa ut att ett spel är klart. Märk väl: Gone Gold inte Gone BitCoin. Ja, jag vet, otroligt men sant. För det andra, för alla förståsigpåare, PK-känsliga, PK-p... 29/06 Inte förvånad att det sålt så bra. Va riktigt sugen själv. Tyvärr börjar det bra, blir repetitivt för att gå vidare mot utdragen story som jag vill veta hur den slutar. Nu är det tråkigt nog så enformigt och trist så jag vet inte om jag någonsin kommer... 28/06