Men anledningen bakom beslutet är fortfarande höljd i dunkel.

Dr Disrespect är en av de största streamarna på Twitch, men nu kanske hans karriär på plattformen är över. Vad vi i dagsläget vet är att hans konto har blivit avstängt, men Twitch har ännu inte uppgett varför eller om det rör sig om en temporär eller permanent avstängning, mer än antyda att han brutit mot deras "community guidelines" och användarvillkor.

Personer med insikt uppger dock att det rör sig om en permanent avstängning, och med tanke på hur kontroversiell Dr Disrespect är som karaktär är det nog inte omöjligt. Utöver diverse olämpliga beteenden teoretiserar vissa om att anledningen till avstängningen är att han fört diskussioner med andra plattformar trots att han skrev kontrakt med Twitch i mars för en ansenlig summa pengar.

Det är inte första gången doktorn hamnar i blåsväder, och tidigare har han bland annat blivit temporärt avstängd från just Twitch efter att ha livestreamat från en toalett på E3-mässan.

Skicka en rättelse
Que? Vad menar du? Vilka plattformar? 29/06 När når dessa plattformar peak wokeness? 29/06 haha DR vet varför han blivit avstängd såklart. Sen om Twitch sagt det till honom än är en annan fråga. damage controll bara Har svårt att tro att Ninja, Shroud skulle göra en " mixer " till haha. Folk följer inte med då. Se bara på hur många som följde... 29/06 Det vet jag inte, mitt svar var mer ämnat bara simpelt, att Twitch har råkat stänga av konton förut av misstag. Jag säger inte att så är falled med Dr.Disrespect, eftersom ingen i dagsläget vet anledningen bakom det. Men jag skrev ju... "Säger inte att... 29/06 Men hur stor chans är det att de stänger av någon de bokstavligen skrev kontrakt med i mars och som är Twitchs kanske största varumärke? Känns inte troligt att de skulle göra det bara därför att. Angående teorierna att de stänger av folk som byter platt... 29/06 Det finns inga bevis på att Brittiska kungahuset skulle vara inblandade i dr disrespects avgång. Men å andra sidan skulle vibrationerna som dom rör sig i, kunna vara helt osynliga i en video stream. Dr disrespects påstådda hallucinationer kan om så vore... 28/06 Att spotify har en streamingtjänst på gång är inget konstigt då de ska streama Joe Rogan från och med september. 28/06 De har betalat tillbaka folk som har subbat till honom, det tror jag aldrig har hänt förut? 28/06 Skulle nog kunna säga samma sak till 95% av folket på detta forum, inklusive dig. Han har väl flera tusen tittare varje dag, så någon har han väl tillfört glädje. 28/06 Yes. Perfekt PR-jippo som får folk att tro att han gjort något kriminellt. lol 28/06