Är Little Hope hot or not?

Supermassives Until Dawn fick ganska bra kritik, men företagets skräckantologi dark pictures har fått ett mer ljumt mottagande. Det första avsnittet, Man of Medan, drogs med tekniska problem och en svag story. Nu hoppas vi att fortsättningen håller högre nivå. När FZ:s Fredrik Eriksson fick en förhandstitt var han hoppfull:

“Little Hope ser ut att ha hjärtat (och sina jumpscares) på rätta stället, och hoppeligen nöjer det sig med att vara en b-skräckis och inte ett b-spel.”

Nu har nytt gameplay hittat ut, och det ser faktiskt rätt bra ut även om man inte kan fälla någon dom förrän vid releasen, någon gång i höst.

Skicka en rättelse
Haha ja slutet tog ju en helt oväntad vändning men i överlag ger jag ändå filmen gott betyg 01/07 @grollo_92: Hereditary var sweet, även om den blev lite komisk under sista halvtimmen. Scenen i bilen, på väg hem med astma-systern, är genial. Men ja, väldigt få jumps i den filmen, om man ens kan räkna dem som det. 01/07 mysit å lira med tjejen :) 30/06 Tyckte de verkar välgjort, bara de inte övergör jumpsen hela tiden. Gillade starkt Until Dawn men testade aldrig Man of Medan efter all kritik det fick. 29/06 Nu har jag inte spelat något från denna utvecklare men håller verkligen med om att jumpscares är något som bör fasas ut så fort som möjligt. De kan ha sin plats om det är välgjort max 1 eller 2 gånger i spel/film men för många förlitar sig för mycket... 29/06 Synd att denna utvecklaren inte kan sluta använda cheap jumpscares. Spelen har potential. 29/06 Oooh, nästan lite Silent Hill känsla :D 29/06 Jag kan hålla med, speciellt när det blir ”uncanny valley” över det hela. Hoppas man inte får samma känsla med keanu 😱 29/06 Will Poulter... Jag har alltid problem med spel som har kända skådespelare. Sitter och försöker leva mig in i spelen medan min hjärna i bakgrunden skriker, "HAN DÄR, JAG KÄNNER IGENOM HONOM, HAN ÄR EN KÄND SKÅDESPELARE!" utan att jag kan göra något åt... 29/06 Hoppas de kör samma typ av co-op som i första spelet. Det märktes det spelet var tänkt att köras av två spelare för då var storyn hur bra som helst och det var så mkt coolt som hände som man sedan fick lista ut tillsammans som spelare. När man började... 29/06