Death Stranding-uppföljare?

Ryktessvängen har dragit igång. Redan i februari skrev vi om hur tweets från Kojima Productions innehöll saker som kanske, möjligtvis pekade mot ett nytt Silent Hill. Nu har Hideo Kojima själv tweetat en bild som ånyo sätter fart på spekulationerna. Ett nytt Death Stranding? Något helt annat?

PC-versionen av Death Stranding står i farstun (släpps 14 juli), och det är ju inte helt omöjligt att man rider vidare på den vågen. Kolla in bilderna, läs, och bedöm själva.

Skicka en rättelse
Ja, @Kyraal hade nog rätt i sin spaning om att det var en arrangerad bild, det ser ju lite för bra ut för att vara en ögonblicksbild :) 29/06 Jag började fundera på detta efter att ha läst ditt inlägg och kan hålla med att det känns lite märkligt eftersom Hideous Konami verkar vara något av en musikfantast och med det brukar ofta komma en släng av audiofili. Kan ju förstås varit en slump och... 29/06 Nej, det handlar inte om att "slösa" pengar. Men om man har ett par hörlurar som man använder varje dag, eller nästan varje dag så kan man ju åtminstone unna sig några bra lurar istället för det medföljande lurarna till telefonen. Finns dock ingen störr... 29/06 Måste någon köpa dyra grejer bara för att denne är rik? Det kan helt enkelt handla om vad han ser som nödvändigt och är nöjd med :) Någon som är rik fortsätter inte vara rik om denne slösar med pengar till höger och vänster. 29/06 Så vitt jag vet är det bara PC. Finns inget bekräftat för någon annan plattform än Windows iaf. 29/06 Vet man om det blir playstation/pc eller kommer detta till xbox med? 29/06 whats next? spela som mjölkbud ist? 🤣 29/06 Mjo, redigerade mitt innlägg samtidigt som du svarade :) 29/06 Möjligt, men jag får ändå intrycket av att han inte kör några andra lurar som sina daily drivers. 29/06 Det är ju inte säkert att han använder dem när han lyssnar på musiken. Såna här väl arrangerade bilder är ju för att flexa så mycket som möjligt för gemene man. Alla känner igen Apple-lurar, och då vet de att man har en svindyr telefon, men om man släng... 29/06