Season Four: Reloaded släppt idag.

En ny uppdatering till Call of Duty: Modern Warfare och battle royal-läget Warzone har släppts till Xbox One, PlayStation 4, och PC. Och den lägger ytterligare 50 spelare till den redan välfyllda 150-mannaligan.

Det betyder att hela 50 lag kan slåss om herravälde. Samtidigt anländer nya kontrakt, kallade Supply Run Contracts, och något som heter Juggernaut Royale - en Juggernaut Suit släpps ner från luften under matchen och den som hittar den kan använda dess minigun. En ny dräkt släpps ner om spelaren hamnar i gulag.

Kolla in alla nyheterna för Warzone och Modern Warfare borta på den officiella sajten. Nedladdningen ligger på 22-36 GB för Modern Warfare, medan de som kör Warzone gratis kan vänta sig 22-30 GB.

Skicka en rättelse
Tack! Idag fungerade både uppdatering och spel! 01/07 Haha, det skulle kunna vara nått, eftersom folk vill ha XP så skulle man kunna få mer XP så fort man är i rörelse kan man säga. Dock så kommer folk nog utnyttja det, hitta en skogsbryn och springa fram och tillbaka där :D Jag tycker fortfarande PUBG sto... 01/07 Ja det är synd, för min del var det lite "kul/häftigt" till en början, men man fick aldrig den där känslan av WWII som många andra spel där ute kan förmedla. Det här kändes som en blandning mellan Modern Warfare och WWII. War in the Pacific räddade upp... 01/07 Vet att jag själv löst detta tidigare genom att byta region via vpn, byta till tyskland t ex så gick det att ladda ned när downloadern fastnade på en viss procent t ex. 01/07 Tråkigt att det inte går att ladda ner just nu. Det har hänt flera gånger med tidigare uppdateringar att det går trögt och avbryts. 01/07 Lite för många spelare för endast ett mål, imho. För 200 spelare så borde de utöka kartan så att den halvvägs igenom tiden blir uppdelad i två områden, så att mot slutet kan två personer vinna på varsin sida av kartan vid varsin punkt. Två cirklar helt... 30/06 Som ett sätt att motverka det spelsättet som du nämner vore det kul med ett spelläge där allt fungerar i princip likadant, förutom att man måste röra på sig hela tiden och kan inte vara på samma ställe under långa delar av matchen. Då blir alla tvungna... 30/06 Finns/fanns ett 50vs50 läge i Warzone. Alltså kan det vara möjligt att göra ett Ground War läge med 100vs100. 30/06 200 spelare gäller endast i 4-manna squads. 30/06 Jag skulle hellre velat se 4 lag med 20-50 spelare styck som är indelade i squads. De skulle kunna dela in banan i 4 delar och bara låta lagen spawna i deras område för att slippa solo-spelare som går in och dör på 10 sekunder. 150 eller 200 i det nuvar... 30/06