Öppnar upp nya världar för er med PSVR.

Det blir gratis, och det kommer 22 juli - VR-stödet Inside the box till Dreams, som vi skrivit om tidigare här på FZ. Med i uppdateringen får vi tutorials, byggsatser och till synes all den hjälp vi behöver för att öppna upp nya världar.

Det är på Plasytation-bloggen vi läser om Inside the box, och hur det drar igång med All aboard vr, en introduktion till de nya kontrollerna. Vidare finns där "så gör du"-genomgångar och så Create mode, där magin ska hända. Du kan också kolla in skulpturer och konst för inspiration, samt en drös nya spel designade för VR-upplevelsen.

PSVR-upplevelser kan skapas utan att du har tillgång till ett headset. Uppdateringen kommer 22 juli.

Skicka en rättelse
Ja, det blir ju lätt så. Men de verkar ändå jobba mycket på rekommendationer, har hört från lite olika håll att de tycker det är lättare nu än förut. Kan tänka mig att den streamen var väldigt intressant att följa! xD 01/07 Tackar! Svårt att hitta guldklimparna bland allt det andra. Dock är det ju riktigt roligt, speciellt att titta på när streamers rotar igenom biblioteket och enbart blir rekommenderad spel med fötter som tema för att de en gång i tiden gav en like till... 01/07 Det finns tre Youtube-kanaler jag följer för att ta del av mer innehåll från Dreams. Project Genesis (länk (https://www.youtube.com/channel/UCtQW7hEi8js6yTWEGUSuG1Q)), Gameplay Realm (länk (https://www.youtube.com/c/GameplayRealm/videos)) och Media Mole... 01/07 Icke! Får väl ta och göra det då :) Jag följer Dreams på Reddit och vet att det skapas mycket häftiga grejer men väl inne i spelet tycker jag det är alleles för rörigt att de hitta de bra grejerna. 01/07 Haha, okej. Då har vi sett två olika varianter av Dreams. Spelet borde snarare heta "Memes" sett till vad användarbasen skapar. Däremot är jag nyfiken på vilka bra titlar du faktiskt syftar på så om du har youtubeklipp eller bara namnen så kan jag kolla... 01/07 Ska lätt göra en digital kopia av mitt hus och använda i olika scenarier :D Typ när man ska renovera något. Fan va gött att enkelt gå in o ändra och se hur ett badrum skulle kunna se ut t,ex :) Eller varför inte en surrealistisk survival horror grej,... 01/07 Har du kollat in DreamsCom20? :D 01/07 Detta har man väntat på! Storyläget var mycket bra men efter det har jag haft problem med att hitta skapelser som fått mig att återvända till spelet. Iom uppdateringen kommer man ju kunna få nya VR-upplevelser varje dag! Toppen! 01/07 Underbart! Fler spel borde försöka implementera VR stöd, som exempelvis Resident Evil 7 eller Hellblade. Mer sånt! 01/07 Yes! Detta spelet kommer att bli det första jag skaffar till min PS5 när den väl kommer ut. Då blir det att hoppas Sony har utannonserat nästa version av PSVR också. Utan tvekan den mest kraftfulla skapandeplattformen idag sett till sammanfogande av anv... 01/07