32 spelare i realtidsmatcher, men med klassisk touch.

Dags för ytterligare ett spel i den förnäma men väldigt ojämna Worms-franchisen, vars senaste spel, Worms W.M.D, släpptes 2016. Den här gången tar sig Team 17 utanför sitt safe space och bjuder på matcher i realtid.

I trailern kan vi se hur striderna fortfarande ses från sidan, men samtidigt liknar det en deathmatch i Quake, muterad i någon galen forskares laboratorium. Maskarna hoppar, duckar och studsar mot väggar i lägen som Last worm standing och Last squad standing.

Sen ska det finnas ett battle royal-läge, såklart.

Worms Rumble släpps senare i år, till PS4, PS5 och PC. Crossplay stöds.

Skicka en rättelse
@ifeelnothing: Jo, att Steam generellt har en sådan funktion vet jag, men den gäller så vitt jag vet inte alla spel så därför jag undrade. Jag tycker molnsparande är sjukt bra för ett sådant spel som Worms där allt sparas lokalt. Att kunna komma åt stat... 04/07 @ifeelnothing: GOG skickade ut en kod till sina nyhetsbrevsprenumeranter för ett litet tag sedan där man fick köpa samtliga Worms-spel för typ 150kr. GOG är himla trevligt. Du har 100% rätt om molnsparningen. 03/07 Jag kan svara på den, Steam har haft sån molnsparningsfunktion så länge jag kan minnas. Tror den är aktiverad utan att du behöver gå in i några inställningar (don't quote me). Du kan ju även koppla ett spel som du äger på Steam (eller konsol, valfri pla... 03/07 Worms W.M.D är den ultimata Worms-titeln för mig. Vi har det på vår Switch, och det är perfekt när man har kompisar på besök. Grafiken känns modern och fräsch, alla vet hur man spelar Worms, och så hinner man ju både prata och dricka när det är turbaser... 03/07 @Westrr: Kolla in det på Steam, man kan spela redan nu och testa spelet lite grann. Tror det kommer bli hur kul som helst, jag kommer garanterat att sänka ett par timmar i det! EDIT: Klart man langar en länk: https://store.steampowered.com/app/474220/So... 03/07 @smuts: Haha Soldat är ju helt underbart! Hade totalt missat att dom höll på med en uppföljare :D hoppas det blir minst lika underhållande som det första. 02/07 Kan vara skoj men trist att de inte har förstörbara miljöer vilket är en så pass stor del av Worms DNA. 02/07 Inget mer "Du har 60 sekunder på dig att göra så mycket skada du bara kan, gärna genom att spränga sönder banan lite. Ta dig tid. Make them bleed." Alltså nä. Då är det inte Worms. Då är det mer Soldat än Worms. Soldat håller faktiskt på att bli med upp... 02/07 Computer says no. 02/07 Tror visserligen att tiden för Worms är förbi men hade gärna sett en helt vanlig uppföljare eller remake utan en massa gimmicks, det närmsta som finns på PC är Reloaded och det har ändå kraftiga begränsningar i antal maskar och vapen. Är personligen int... 02/07