Istället för E3 - spelbara demos hemma i din soffa, med start senare denna månad.

Mellan 21-27 juli går Summer Game Fest Demo Event av stapeln på Xbox One. Du kommer att kunna testa demos för glatta livet, i en happening som är tänkt att ersätta upplevelsen på ett mässgolv. Fast utan köerna.

Xbox säger att upp till 65 av demoversionerna kommer vara från osläppta spel, och att antalet spelbara titlar kan bli upp mot 100. Bland titlarna som ska visas upp nämns bland andra The Vale, Cris Tales, Destroy all Humans, Haven, Hellpoint och Skatebird.

21 juli alltså, en vecka full av demogodis.

Skicka en rättelse
Nu är det igång! https://news.xbox.com/en-us/2020/07/21/id-xbox-summer-game-fest-demo-event/ 21/07 Mhm, det här är riktigt trevligt! Blir lite E3-feeling under den veckan. 02/07 Som jag förstår det är det inte riktigt som demon på den gamla goda tiden (som även jag saknar) utan mest spel som fortfarande är under utveckling. Vissa kommer säkerligen vara mer klara än andra men i vissa fall blir det mer som att testa en prototyp.... 02/07 ++ 02/07 Vilket häftigt iniativ. Nu önskar man att man hade Xbox :) 02/07 Tvivlar på det. Så många spel skulle ta alldeles för lång tid att visa upp på ett matnyttigt sätt. 02/07 Ohhh kan detta vara en indikation av hur många spel Xbox kommer att ha på Juli eventet? 70st demos. Kanske hälften nya spel? 02/07 Saknar demos, självklart. Tycker ändå att detta är ett bra initiativ, det låter ju oss att känna och klämma på nya spel som är ganska få för förunnat. En digital spelmässan helt enkelt. Kommer inte kunna spela själv pga konsolval. Men det kommer vara... 02/07 Det vore riktigt coolt om de avslutade juli-eventet med att utannonsera ett spelbart demo till Halo Infinite! Vågat av Microsoft om detta är fallet, då det givetvis inte ger den kompletta upplevelsen från XSX. Jag hoppas på multiplayer som går tillbaka... 02/07 Saknar också demos. Hade inte några planer på att köpa Bravely Second men efter att ha spelat genom demot och nått slutet på det så ville jag ha mer så det kändes som ett ganska givet köp efteråt. :) 02/07