CD Projekt Red står med fötterna på jorden.

Ah, the wall running – that is something that we removed due to design reasons, but there's still going to be a lot of flexibility in how you move.

Det berättar Max Pears, level designer för Cyberpunk 2077, i en intervju (via Eurogamer). Inte direkt ett fullödigt svar, och kanske ett trist besked för alla som fick wall-running-förväntningar efter demon från 2018, där vi fick ett naggande smakprov på den akrobatiska förmågan.

Å andra sidan är "designskälen" förmodligen något som CD Projekt Red har järnkoll på.

Vi fick nyligen en skinande ny trailer från hett efterlängtade Cyberpunk 2077, samt en hel del andra eggande nyheter. Dessutom sköts spelet fram (ja, igen) till november. Tålamod!

Skicka en rättelse
Watchdogs är legendariskt vad det gäller bryta löften. Kommer du inte ihåg när Watchdogs 1 skulle släppas? De visade otroligt snygg gameplay året innan - men när det väl släpptes såg det inte alls ut som de lovat. https://youtu.be/sX4HTUuCy3k Edit: Skul... 14/07 Dom är i all fall ärliga. Inte som det där spelets som släpptes när man hade nått skal man hoppade i och hoppade runt och sköt(helt glömt bort) där var det flera grejer som inte såg ljuset i spelet och dom höll tyst om det. 06/07 Vet inte vad folk gnäller i, oftast saker som visas i spel långt innan release brukar inte finnas med pga design val som görs under utveckling. 06/07 Allt som visats av Cyberpunk när det gäller gameplay har sett ut som den värsta sortens eurojank, med CDPRs historia av att inte leverera på löften förvånar det mig inte det minsta att man redan nu börjar skära ned på utlovade features. 06/07 Jag vet att bilderna är väldigt lockande, men ägna lite tid åt att lyssna på ljudet som lät innan bilderna så kan denna besvikelse förebyggas. 05/07 Som nästan alla andra överhypade spel så kommer de inte leverera exakt det spel som de lovat när de nu tar bort vissa grejer som kräver mycket arbete. 05/07 Det visades i gameplay videon från 2018 så då borde man kunna anta att det ska finnas med och bli besvikna när de har tagit bort det? 04/07 Dom får göra vad dom vill med spelet bara det blir bra,jag tror dom vet vad dom gör. 04/07 :D https://external-preview.redd.it/xnkWEJ1jzSlxjC-jBwCCwj40tE7aqm4_bJxmHdci9XA.png?auto=webp&s=5b5a0fe15fb2b4032ca8deeaf95494595419a013 04/07 Känner mig mindre och mindre taggad för varje nytt gameplay jag ser. Kommer säkert bli bra i slutändan men jag håller förväntningarna låga. 04/07