Inställningar, uppskruvade effekter och systemkrav.

Den sjunde augusti ska det dräpas robotdinosaurier på PC i Horizon Zero Dawn, och tack vare en ny trailer har vi nu fått lite bättre koll på vilka inställningsmöjligheter, upplösningar och annat som vi kan tricksa med.

Vi får till exempel bekräftat att spelet kommer att stödja ultrabreda bildförhållanden, dynamisk vegetation som rör sig när man går genom den, förbättrade reflektioner, upplåst bilduppdateringsfrekvens och givetvis möjligheten att ställa in allt från kontroller till motion blur och texturupplösning.

Som om det inte vore nog har Steam-sidan uppdaterats med en skara nya skärmdumpar, som ni ser ett axplock av nedan. Ta även en titt på systemkraven för att se huruvida du kan avnjuta detta häftiga äventyr på din burk.

Minimum:

64-bit processor och operativsystem.
OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.3GHz eller AMD FX 6300 @ 3.5GHz
RAM: 8 GB
Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) eller AMD Radeon R9 290 (4GB)
DirectX: Version 12
Utrymme: 100 GB

Rekommenderat:

64-bit processor och operativsystem.
OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i7-4770K @ 3.5GHz eller Ryzen 5 1500X @ 3.5GHz
RAM: 16 GB
Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) eller AMD Radeon RX 580 (8GB)
DirectX: Version 12
Utrymme: 100 GB

Skicka en rättelse
Det är ju Steam som har en i det närmaste monopolliknande situation. Som kund mycket tacksam för lite alternativ och sund konkurrens på marknaden! 28/07 Om vi ska vara riktigt petiga så var det faktiskt du i första svaret som först kritiserade utan belägg en relativt oviktig mening i ett större inlägg. Sen använde du fördubblingen som exempel för att stärka det antagandet, men ser inte logiken där, tyvä... 10/07 Du kan ju inte kritisera någon för deras antagande när du själv gör precis samma sak. Du har inte mer information än vad jag har, och baserat på dina svar i denna och tidigare trådar, så är du inte heller direkt opartisk. Jag skrev inte heller att alla... 10/07 De aktiva på diverse spelforum och nyhetssajter, definitivt, de flesta av dem visste förmodligen om kontroversen; Men, som sagt, de representerar en enormt liten mängd av den totala mängd PC-spelare i världen. Och med tanke på det, att vi inte har försä... 09/07 Nae, det gör de inte. 09/07 Skulle nog våga påstå att de flesta visste om EGS dramat kring exodus. Det är ju du som drar slutsatser ur tomma intet när du antar att bara ett fåtal av de 200.000 som köpte det direkt när det släpptes på steam inte hade väntat istället för att köpa... 09/07 Hur kan du ens göra den slutsatsen utan att veta hur mycket spelet sålt innan det hamnade på Steam, hur många som kanske köpte det igen eller hur många som köpte det pga. den höga rabatten samt hur många som helt enkelt inte kollar Epic Store (eller ens... 09/07 O de gör inte Steam, Uplay eller Origin? 09/07 @NuZ: Som jag skrev så får du läsa på själv. Men kortfattat så är det för att de försöker låsa in stora delar av marknaden i sitt eget ekosystem, de tar bort valfrihet. De konkurrerar inte med en bra produkt, utan de konkurrerar med att köpa till sig... 09/07 Så förklara för mig varför det är just en onlinebutiks ”slänga pengar omkringsig” även ”betala fullt till utvecklarna fast rea i butiken” och inte säkpol som gör att folk bojkottar EGS? 09/07