Djungeln kommer till liv och måste givetvis klubbas tillbaka på plats.

Minecraft Dungeons har varit ute i en dryg månad, och nu är det första DLC-paketet Jungle Awakens ute. Med titeln i åtanke är det inte helt överraskande att en redig skogspromenad står på menyn, givetvis hemsökt av diverse Minecraft-klassiska otyg, som creepers (som faktiskt fått egna flingor), djungelzombier och leapleaves. Det finns till och med en och annan panda utspridd i grönskan.

Incitamentet för att spöa på djungeln och allt den sätter i din väg är nya föremål, nya vapen, nya artefakter och ren skadeglädje. Omgivningarna ska dessutom bjuda på tre olika uppdrag att tackla i kombination med de många svårighetsgraderna. Även grundspelet har fått några nytillskott, inklusive vapen som stridsstaven och dubbla armborst.

Skicka en rättelse
Blev det bättre prestanda på Switch-versionen med denna patch? 06/07 Ahaa ok ok ja de låter logiskt :) 05/07 Jag hade också blivit less. Tråkig bugg indeed. Inte för det hjälper dig, men buggarna från launch är fixade nu. Det är också väldigt synd att spelet saknar riktigt "end-game". Men jag hade kul ganska länge ändå. Lätt värt priset på Game Pass... 05/07 Nu är jag inte helt säker. Men tror högsta möjliga svårighetsgrad är balanserad för level 100. Därför har de väl gett lite marginal, så man kan ha ett 108 svärd tillsammans med 92 armor, typ... 05/07 Det stämmer att det ska vara 172 eller 173. Det har gått några veckor nu så jag blandar ihop siffrorna och jag vet att jag var strax över level 170. Editerar förra posten. Mitt level var dock inte poängen. Problemet är att jag och många andra fått sina... 05/07 Är det 108 som är max? Konstigt tal eller missar jag nå? Är sjukt långt från min o grabbens 25 isch någonstans :) 05/07 Din näsa växer likt Pinocchio. I en annan tråd här på FZ skriver du att du nådde level 172 innan gubben försvann. Hur ska du ha det? Power level (gear) är cappat vid 108... Character level är iofs inte cappat, men att nå level 200+ känns inte rimligt... 05/07 Sa aldrig det inte är något fel på det alls bra spel för yngre och med tanke på spelarbasen i minecraft oftast är yngre så är det rätt sätt att göra det på. tror inte det skulle gått så bra om det vart mer komplicerat, därför jag sa helt okej arpg, är... 05/07 Nu är det ju ett ARPG för barn så ja det är mer begränsat än Diablo och Grim Dawn. Min grabb på 9år och jag spelar det en hel del. Svin kul! 05/07 Spelade skiten ur spelet första 4-5 dagarna och blev level 173. Sen försvann gubben p.g.a. en bugg. Då blev det refund direkt, så nu får de släppa alla DLCs de vill för min del. Helt oacceptabelt med såna buggar. 04/07