Vi kan även se fram emot att se Watch Dogs: Legion på Ubisoft Forward.

Ubisoft Forward är Ubisofts reserv-livestream efter att E3-mässan ställdes in, och av en teaser att döma verkar det äntligen dags att få se lite faktiskt gameplay från Assassins Creed: Valhalla – deras utskällda "gameplay reveal" räknas inte.

Som ni ser ovan varvas vikingaskepp med upproriska britter, och vi kan nog lugnt säga att det handlar om ovan nämnda Assassins Creed: Valhalla såväl som Watch Dogs: Legion, som var ett av flera Ubisoft-spel att skjutas upp i slutet av förra året.

Själva eventet börjar 21:00 nästa söndag (inte idag), men FZ:s sändning drar igång redan 20:30, så se till att hänga med då. Vad vill du att Ubisoft visar upp utöver de båda storspelen? Kanske lite Gods & Monsters?

Skicka en rättelse
Ännu mer läckt gameplay - https://streamable.com/7bfeyx 08/07 Jag är lite trött på stora open world spel, vill ha lite mer strategiskt spelande, med glimten i ögat. Ge mig ett Mario+Rabbids 2!!!! :D Eller bäst, ett helt nytt IP (som inte är Open World); nåt som överraskar i stil med Mario+Rabbids gjorde då det vis... 07/07 Kunde ha varit tydligare, menar alltså vilka det är som leder utvecklingen. Givetvis är det flera studios som jobbar på spelet, det är det väl på alla större Ubisoft-spel numera. 06/07 Nej, den var lite av en besvikelse. Animationer osv lär de polera på men är det den femvor VAn vi får så blir det att köra som malevor. Sen är det ju mycket möjligt att det gameplay som de kommer att visa upp är mer polerat än den läckta. 06/07 Ja och nej, Ubisoft Toronto var inte de som stod för huvudutvecklingen på det tidigare spelet, men de arbetade vid sidan om Ubisoft Montreal på tvåan. På samma sätt som Montreal nu kommer att arbeta på Legion vid sidan om Toronto. Jag håller mig försikt... 06/07 Det har ju läckt gameplay på cirka 30 min eller något https://old.reddit.com/r/Games/comments/hlu7gf/leaked_assassins_creed_valhalla_gameplay/ Jag är iaf helt ointresserad efter ha sett detta. 06/07 Jag orkade inte länka det. :) 06/07 För dom intresserade av gameplay med hyfsad kvalité, om inte, väntar ni till Ubisofts event som förhoppningsvis är bättre komprimerad: Part 1 - https://streamable.com/q562zl Part 2 - https://streamable.com/v812ig Part 3 - https://streamable.com/9p4nlm... 06/07 30 min Gameplay har läckt: Youtube: Leaked Assassin's Creed: Valhalla Gameplay ...de tar bort videorna så ni får leta själva. 06/07 Man kan tro att dom spelen är skit, jag gjorde det själv, tills man inser att det inte finns så många open-world spel i stealth med skjutvapen, faktum är att WatchDogs är otroligt unikt och håller hög kvalité i sin utveckling, det är inte många spel där... 06/07