Du får behålla spelet, OCH se FZ:s uppesittarkväll!

Om du loggar in på ditt Uplay-konto någon gång under Ubisoft Forward nu på söndag, så kan du ladda ner och behålla Watch Dogs 2 till PC, gratis. Ubisoft kommer att ha en förshow (där de spelar Trackmania) från 20:30, samtidigt som FZ:s uppesittarkväll drar igång med försnack.

Själva showen 12 juli börjar 21:00, och ska pågå i ungefär 45 minuter. Vi lär få se Valhalla-stuff, Watch Dogs Legion och förhoppningsvis ett par överraskningar.

Läs vår recension av Watch Dogs 2 här. Ses på söndag!

Skicka en rättelse
Trodde att man skulle göra någon konstig twitchlänkning och streama, räcker det verkligen att logga in... Ska försöka göra det i klienten för säkerhets skull. 08/07 Trevligt! Jag testade någon demo förut och tyckte det var ganska underhållande. Jag kände då inte att det var värt att lägga 400 spänn på. Så man har endast 45 minuter på sig att plocka hem det? Jag spår som ovan att Uplay kommer att krasha och att vi... 08/07 Körde 3-4h sen tyckte jag all 'edgy hiphop teenager'-klädstil eller vad det är var för pinsam. Kanske dags att ge det en chans till. Folk säger ju ändå att den öppna världen är en av de mest detaljerade. 08/07 Spelade ett demo av 2an men gillade det inte alls. Tycker dock det är skittråkigt att såna här erbjudanden aldrig inkluderar konsolspelare. 07/07 Själv tyckte jag 2an var hemsk. Dedsec är nu löjliga fjortisar, och din huvudperson som är en random person går från det till sociopat på 2 röda. Storyn är inte så bra heller. 07/07 Jag håller med om fordonsfysiken, det är som den inte hörde hemma alls i spelet, utan att någon moddat in det bara. Diggade 2an men det va verkligen värdelöst optimerat, fick fryslagg varje gång ja använde "detektivsynen" 07/07 Spelets gameplay är riktigt bra och uppgraderat från det första spelet. Däremot är karaktärerna as töntiga. Men jag rekommenderar absolut att ta hem det och lira ut. Riktigt skoj. Tyvärr är bilkörningen lika värdelös som i originalet. Absolut inte lika... 07/07 Om ni skaffar det kan jag rekommendera att ta en titt på https://www.nexusmods.com/watchdogs2/mods/ Slängde upp en no intro mod där för ett par år sen. Nu verkar det ha kommit en hel del andra mods också ^^ 07/07 Får en känsla av att Uplay kommer krascha, men man får ge det ett försök. Har inte testat 2:an än, men har hört att det ska vara bättre än 1:an som var ganska mediokert. 07/07 Har nya Watch Dogs släppts. Inte hört ett jota om det på väldigt länge. 07/07