Blizzard jobbar på med nya expansionen.

Under en livesteram igår berättade Blizzard att planerna för Shadowlands-lanseringen står fast. Spelet ska ut i år.

Spelets exekutiva producent John Hight:

"You have our commitment that we will be releasing Shadowlands this fall, even if we end up shipping it from our homes."

Eurogamer skriver att en beta drar igång redan nästa vecka, och fler inbjudningar till den kommer att skickas ut under sommaren. Se bara till att du har gått med i beta-programmet för en chans att delta.

Med Shadowlands återgår Blizzard till ett klass-system som fokuserar på klassidentitet, istället för klass-spec. Karaktärer som går in i Shadowlands går från level 50 till level 60, och varje level låser nu upp en färdighet.

Skicka en rättelse
Ni som säger att spelet får lågkvalitativt innehåll och tråkiga nyheter har helt fel. Det kommer en uppsjö av nytt content som håller hög standard. Det som haltar har haltat länge. Det är snarare dissonansen mellan att håla valarna sysselsatta länge och... 10/07 Spelar inte WoW, men kan se framför mig hur forum efter forum blir nedspammat med. (All my character dropped to lvl 50. Dafuq happened? Plz halp. Fix diz mess blizzard.) 09/07 Det heter "Level Squish". Alla nuvarande 120 spelare kommer se sin level sänkas till 50, när pre-patchen släpps (ca 1 månad före Shadowlands expansionen släpps). Generellt kommer spelare ha samma mängd hälsa och skade-potential som dom hade innan patche... 09/07 @rewoX: Tja det var ju värre förut när man fick så lov och köpa varje expansion var för sig... Så på den punkten har de ju blivit bättre.. 09/07 Jaa det är lite "fult" ändå att kräva både månadsbetalning för att spela och fullt pris för expansioner, borde vara lite generösare till aktiva spelare. 09/07 Senaste Nytt: Allt Oförändrat. 09/07 Gissningsvis typ 120 = 50. 90 = 35 eller så osv... Krymper ju ihop siffrorna lixom och justerar alla så dom är rätt i relation till vad dom var i det nya systemet.. Det är ju inga konstigheter. Sen kanske dom gör nått nytt dock.. Det ska väl vara någon... 09/07 Vilken dålig koll jag har på Wow nu, jag trodde att det var Shadowlands som var den aktuella expansionen alla spelade nu. Nytt level tak på 60, hur löser de det på ett bra sätt när alla är på 100+? 09/07 Kan inte påstå att man skall imponeras av supporten... Att utvecklare släppet expansioner till sin spel är väl inte speciellt unikt. 13€/mån Och 40€/expansion.. Vill man vara en expansion efter så klarar man sig på endast 13€/mån. Nu är det ju åratal... 09/07 Expansionerna brukar ju hur som helst bli mer lazy gjorda för varje del. Håll i hatten för snart kommer en ny fantasilös raid + några instancer som är för enkla! Ohh och ett nytt levling område som man tar sig igenom på någon dag! Förvånad att det finns... 09/07