Trångt nu i rollspelsuniversumet The World of Darkness.

Det hårdrockiga spelet med den krystade titeln Werewolf: The Apocalypse – Earthblood, skjuts upp till 4 februari 2021. Samtidigt bjuds vi på en ny trailer som om möjligt är ännu mer metal än reveal-trailern från oktober 2019.

Det är franska Cyanide och utgivaren Nacon (tidigare Big Ben), fått förtroendet av svenska Paradox att göra spel av licensen. Paradox, som själva ger ut Vampire: The Masquerade Bloodlines 2.

Skicka en rättelse
Jo jag vet. Känns bara lite för cartoony med metal musik och slakt där man slåss mot robotar. 13/07 Det handlar ju inte om en undergång av mänskligheten direkt utan jordens undergång, som i förlängningen skulle innebära också mänsklighetens död. Lite som rabiata miljökämpar vs legosoldater köpta av smutsiga bolag (oftast Pentex). 11/07 De människor de dödar jobbar troligtvis för Pentex, som försöker döda Gaia och gillar Wyrm lite för mycket. 10/07 Eftersom Sanitarium är ett av mina favoritspel så blev jag riktigt peppad när Dreamforge annonserade att de skulle göra Werewolf: The Apocalypse - The Heart of Gaia. Besvikelsen var total när det aldrig släpptes. Nu med två spel i startgroparna så ska... 10/07 Man får hoppas att de använt sig av källmaterialet och inte bara "höhö vi tar detta IP för bra RP bara och skiter fullständigt i källan". Trailern får det att framstå som ett action-spel med lite djup det håller jag med om vilket är synd, blir lite orol... 10/07 Trångt är bara förnamnet då även folk som jobbat med Witcher håller på med Werewolf the Apocalypse: Heart of the Forest (http://differenttales.com/werewolf/). Hoppas något av dom blir bra. 10/07 Så jorden håller på gå under och man bestämmer sig för att slakta dom få människorna som finns kvar. Det var vad jag fick ut av trailern... 10/07 Om de inte totalt kastar ut källmaterialet genom fönstret kommer du nog få gott om mogenhet och djup, World of Drakness är en väldigt sofistikerad setting som grundar sig på filosofin bakom monsters existens. Trailern fokuserade bara på action tyvärr... 10/07 I World of Darkness styrs inte förvandligen av månen, de kan förvandla sig precis när de vill. Fast om de gör det under "sin" månfas (alla föds under en viss månfas, precis som vi räknar månader) så är de starkare. Varulvar i WoD tar din vanliga sägen,... 10/07 Ser ut som Prototype med ett warewolf-skin 10/07