Det Kuba-influerade spelet ska släppas i februari 2021

Igår presenterades Far Cry 6 med två filmiska trailers, medan faktisk gameplay ännu är "några månader bort". I väntan på sådan kan vi åtminstone fresta med de första skärmdumparna från spelet som visar ett smakprov på hur livet kan te sig som guerrilla-soldat på Kuba-influerade Yara.

Releasedatumet är satt till 21 februari 2021, och med tanke på att Ubisoft kanske varit lite extra förseningsbenägna på senare år – samt förstås med coronakrisen i åtanke – får vi se om det verkligen blir så. Formaten som gäller är hur som helst pc, PS4, PS5, XB1, XBX och Google Stadia.

Det är alltså ett actionäventyr för både nya och gamla generationens format.

Den här valpen är en fangs for hire med hjul istället för bakben. Smälter. :3

Far Cry 6 ska mixa djungler...

...med pulsen hos huvudstaden.

Hjälpsamt med ljus i mörkret.

"Ta emot."

Far Cry 3-vibbar, no?

Skicka en rättelse
Ja, och Far Cry 5 utspelas i Hope County, Montana. Det finns inget Hope County. Men kollade nu på Ubisofts hemsida om Far Cry 6 och det står faktiskt "Yara, jewel of the Caribbean". Så Ubisoft har gjort som förut, att de nämner ett verkligt område där... 14/07 Nja, Far Cry 4 utspelade sig faktiskt i "Kyrat" så det hade ju ett "fantasinamn" och inte Himalaya. Angående 6an så tror jag det är för att Kubanska revolutionen slutade 1959 och de än idag har kommuniststyre. Antar att de likt i 4:an valde att för enke... 14/07 Om de inte inkluderar ett easter egg med Los Pollos Hermanos så kommer jag att bli besviken! 13/07 Usch ja.. tvåans plötsliga malaria-anfall var ju verkligen hemska. Hände alltid mitt i en strid också. Fy.. hoppas de tar bort detta från dessa från kommande titel. Man kanske blir tvingad att röka cigarr med Castro istället.. 13/07 Dom är duktiga som fan på att få till miljöerna i det där teamet vill jag påstå. Älskade atmosfären och grafiken i far cry 5. Storylinen och uppdragen. Not so much. Känns som allt som saknas för att far cry ska bli helt överdjälvligt bra, är story och... 13/07 Ubicrap. Håller mig långt borta från dem mjölkar sönder sina spel och kör gammal hederlig copy/paste. Nytänk? Nope.. Trots att dem har miljarder i företaget så kan dem inte våga sig på nya och innovativa spel utan kör alla sina spelserier i botten tills... 13/07 Säg inte du är förvånad... 13/07 Ge möjligheten att skippa cutscenes... sjukt störande om man ska spela om och det går inte att skippa. 13/07 Ser riktigt bra ut, synd att de är fake. Är mest orolig över hur spelmotorn (om de återanvänder Dunia igen) ska klara stadsmiljöerna, den aldrig har presterat bra med det i tidigare spel. 13/07 En huvudstad med stadspuls har jag länge hoppats på i far cry, så det är pluspoäng för min del. Men den här fangs for hire där man kan kontrollera rovdjur tycker jag är råtöntigt. Hoppas dessutom människorna i själva sandlådan är lite mer levande och... 13/07