Perfekt för veliga spelare.

Ubisoft har gett oss olika lösningar på två Assassin's Creed-hjältar i samma spel. I Syndicate spelade vi växelvis som syskonen Jacob och Evie Frie, medan vi i Odyssey valde att spela som Alexios och Kassandra, och därefter var det klubbat. Kuriosa: på FZ var Kassandra favoriten.

Assassin's Creed Valhalla har en hjälte, men det är upp till oss vilket kön Eivor har. Beslutet är dock inte slutgiltigt som i Odyssey. Eric Baptizat berättar för Gamesradar att vi kan byta "när som helst". Detta är möjligt då karaktären har samma berättelse och, den här gången, samma namn.

Emellertid kommer valet ha någon form av betydelse för narrativet, trots en berättelse.

It was important to make this option available for the player. It's something that the player can decide for the way they want to play, because it has some impact on the narrative — but it's not two different stories. It’s the same story of the character — whatever options your character decides.

Igår avslöjades releasedatumet 17 november, och FZ publicerade en maffig förhandstitt.

Skicka en rättelse
Härligt att någon orkar skriva detta. Och trevligt att se att du har fått så många likes (mer än någon annan). Visar att majoriteten av FZ:s läsare inte är som du skriver. :) 19/07 Ska ni ha djupa politiska diskussioner som inte heller har något med nyheten att göra kan ni ta det i ett annat forum :) 18/07 Sak samma egentligen. Fast det bästa är släppa en anständig rustning som bas, så kan de som vill ha halvnaket modda till alternativ. Det allra bästa vore om det gick och modifiera ganska mycket själv och mer än bara frissan, säg något i stil med Skyrim... 16/07 Det är från Black Desert Online. Visade bara en bild på hur det skulle kunna se ut. Tycker tjejen i trailern ser rätt ok ut och tror det kommer bli kanon. Kassandra var ju riktigt trevlig och gillar att det finns alternativ med kvinnliga karaktärer i... 15/07 Enligt dig kanske de är korkade småbarn, enligt mig är kanske folk som reagerar som du gör korkade småbarn. Och om någon här är respektlös mot sina medmänniskor är det inte jag. Jag skrev inte att kvinnan borde ha vetat vad han var ute efter, jag skrev... 15/07 Jag sa också "som förtjänar det". Folk som som reagerar mot inklusivitet och jämnställhet med någon slags barnslig motreaktion som en tonåring i trotsåldern är precis det: korkade småbarn. Du kan säga vad du vill, men allt du skriver visar tydligt var... 15/07 "Kasta runt"? Det var ett krasst konstaterande. Nu försöker du med halmdockor istället. Vill du tas på allvar är det kanske läge att framföra argument som en vuxen människa och inte bygga dem på argumentationsfel. Själv har jag inget att tillägga i er... 15/07 Hur kan ett arbete för rättvisa och jämnställdhet påverka kvinnor negativt? Feminism arbetar aktivt för att kvinnor ska ha samma rättigheter, skyldigheter och grundläggande förutsättningar i livet som män. Ditt medfödda kön ska inte ha någon inverkan... 15/07 Hur menar du att jag inte har en respektfull syn mot andra människor? Det är ju du som kallar folk för korkade småbarn. Det du säger stämmer inte alls. Om något är det du som projicerar när du säger att kvinnor får mig att känna mig osäker, liten, utan... 15/07 Problemet här är ju att det inte handlar om att agera mot woke och PC, eller ens feminism. Det handlar om att vara bra medmänniskor, med en respektfull syn mot andra människor som förtjänar det. Något du uppenbarligen inte är, eller har. Har sett dina... 15/07