Animeserien har premiär 17 september.

Efter framgångarna med Castlevania finns det all anledning att tagga till när ytterligare ett spel blir animeserie på Netflix. Dragon's Dogma har premiär 17 september. Vi har inte mycket att gå på, ingen trailer att analysera, men officiella Twitterkontot för Dragon's Dogma avslöjar att serien kommer att handla om Ethan, hans pawn Hannah, och "äventyret för att återvinna hans hjärta".

Här hittar vi också en handfull bilder att frestas av.

Dragon's Dogma släpptes ursprungligen till Playstation 3 och Xbox 360, och även om vi fått utbyggda nyversionen Dark Arisen sedan dess, väntar vi fortfarande på en ordentlig uppföljare.

Tack till Maysay för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Haha fy fan, fortfarande lika sorgligt att se , vilket öde Berserk fick. :') Jag hoppas innerligt att Castlevania-skaparen får göra en Berserk-serie på Netflix, med en riktigt fet budget. 15/07 Inte ovanligt, och inte ett dumt ställningstagande heller. Finns många fantastiskt animerade serier, likt Disney's bästa, som är otroligt bra gjorda. Sedan om handlingen och karaktärerna är bra är ju en annan sak, men det viktigaste för de flesta som... 15/07 Jag själv tycker att "anime" håller ganska låg klass från första början. Det kommer väl så mycket pga att det är ganska billigt att tillverka. Sedan att 90% av alla serier inte kommer till väst är väl anledningen till att vi ser på det lite annorlunda.... 15/07 Det är en film, gjord av Square Enix som, trotts att Final Fantasy-filmen bombade, är kända för sin förmåga att göra bra 3D-animerade filmer. När det kommer till serier helt gjorda i 3D så blir det oftast inte bra och sticker ut alldeles för mycket. Ber... 15/07 Oh själva spelet var groteskt stelt i story och NPCs/quests. Det som var bra i spelet var striderna. Verkligen natt och dag mellan hur bra striderna var och hur dåligt resten av innehållet var. Typ som ett lättare dark souls i MMO stil utan andra spelar... 15/07 Advent Children? Jag vill verkligen ha ett nytt spel också. Älskade Dark Arisen även om jag spelade det några år efter lanseringen. 15/07 Håller med, hade hellre velat se den traditionellt animerad. Hoppas att manus levererar och att det blir värt det ändå. Settingen och världen är ju klippt och skuren för mer berättande. Jag ser fram emot det här. 15/07 Å jag är så hypad nu, visste inte detta var "a thing" har alltid älskat spelet och säkert 300 timmar plus av speltid i båda versionerna av spelet så jag ser sjukt fram imot detta ^^ 15/07 Inte så hoppfull. Ser ut att vara 3D-animerad, och det har aldrig varit en hit när det kommer till "anime". 15/07 Döma av de ytterst få bilder jag sett verkar det förkomma en del kramande i denna serie. Kan bli bra. 15/07