Stadig uppställning av nyheter.

Ett nytt Stadia Connect har hållits, och i dess släptåg en parad av nya spel, varav några exklusiva.

Färggrälla skjutaren Outcasters (trailer) är ett sådant. Orcs Must Die! 3 (trailer) är en annan "only on Stadia"-titel. Vi fick också veta att Little Hope-aktuella Supermassive, Rock Band-gänget Harmonix och Uppercut Games (City of Brass) har "only on Stadia"-spel på gång, men inte vilka.

Andra spel som demonstrerades var bland andra Super Bomberman R Online, One Hand Clapping, Dead by Daylight, (nya) Hitman-trilogin, Outriders, Serious Sam 4, PGA Tour 2K21, WWE 2K Battlegrounds och superhyllade Sekiro: Shadows Die Twice, som ska släppas i höst.

För ytterligare detaljer och Stadia-kött på benen gör du rätt i att kolla in Stadia Connect här:

Skicka en rättelse
Kan bara tala för mig. Jag hatar konsumentfientlig taktik som "exklusiva" spel verkligen är, men samtidigt så ser jag Stadia som en parentes och (i princip) död plattform. Ytterligare en Googletjänst som kommer försvinna inom något/några få år. 28/07 @Shadee: Ja om de inte hade hypat upp det med saker som "negative latency" och annat trams så hade det kanske mottagits lite bättre. Men sålänge de inte löser det så att det i alla fall får samma eller bättre latens än konsoler så kommer det vara dödsdö... 18/07 Mjo, vi får se. Om ryktena stämmer är det många tjänster på gång och de måste ju ha exklusiva storspel eller löjligt bra erbjudanden för att locka spelare. Mycket möjligt att Google inte vill lägga pengarna som krävs för att få Stadia att etablera sig... 16/07 kan spela stadia via iphone ? utan original handkontroll? 16/07 Det är för att vi inte vet vad för exklusivitet det rör sig om. De kan mycket väl ha stått för kostnaden av dessa spel då det är rätt små titlar. Att ingen bryr sig om stadia kan nog spela en viss roll det med. Jag tippar på att google överger projektet... 16/07 Kan bara hålla med. Modellen finns ju redan, Game Pass, Netflix, Hbo... bara att kopiera så hade chanserna nog ökat dramatiskt till att bli en succé... 15/07 Hmm, så när Epic eller Sony nämner exklusiva spel blir det ramaskri men inte ett ljud när Google gör samma sak? Handlar det om att man inte tar Googles Stadia på allvar, att de inte har "snott" några stora spel än eller någon helt annan anledning? 15/07 Om de lyckas få till några riktigt bra exklusiva titlar så hatten av, men man ska nog inte hoppas för mycket. Förundras fortfarande hur Google tänkte sig när dom utformade affärsmodellen. Att köpa fullprisspel bundna till en streaming-plattform känns... 15/07