I princip varje gång vi rapporterat om Marvel's Avengers sedan E3-debuten i fjol har det tvivlats i kommentarsfälten. Den goda nyheten är att vi alla hyfsat snart själva kan bilda oss en uppfattning om Crystal Dynamics Avengers-spel, då vi får tre (mer eller mindre öppna) betatillfällen i augusti.

  • 7–14 augusti – öppet för alla som förhandsbokat PS4-versionen.

  • 14–16 augusti – öppet för alla som överhuvudtaget bokat spelet.

  • 21–23 augusti – öppet för alla. Punkt.

Avengers betamånad värmer upp 29 juli med ännu ett War Table (marveliska för liveström) där vi ska få den "mest kompletta" förhandstitten på spelet hittills, och en introduktion för betans innehåll. Exakta tider har vi inte, och inte heller exakt vad vi får spela. Creative director Shaun Escayg säger dock (via Gamesradar+) att vi får aptitretare på det mesta spelet har att erbjuda.

We built the beta in such a way that you can experience most of the things that you’ll be doing in the full game. That means playing a piece of the original single-player Avengers story campaign, fighting through co-op missions, experiencing hero and world progression.

War Zones och Drop Zones är också inkluderade. War Zones fick vi se exempel på under förra livestreamen, och det senare kommer att dryftas under streamen som kommer den 29 juli.

För att kunna delta i betan behöver du ha Square Enix-medlemskap. Du registrerar dig här. Avengers släpps i början av september, och kommer lagom till jul även till PS5 och Series X.