Räkna alltså inte med prislappar eller Lockhart.

23 juli klockan 18:00 håller Xbox ett digitalt event som kommer visas i 1080p och i 60 fps. Det kommer vara en timme långt, och det är spel och inget annat som gäller. Tidigare har vi vetat att julieventet skulle vara Xbox Game Studios-titlarnas chans att skina, med Halo Infinite i spetsen.

Det har dock surrats (önsketänkts?) om prislappar och omsusade Xbox Series S.

Aaron Greenberg, marknadsföringstopp på Xbox, känner sig nu manad att gå ut och dämpa just de förväntningarna. "Inga affärer, maskiner eller liknande nyheter", tweetar han. "Bara spel."

Om det nu är så "bara" kan förstås diskuteras, för det är nog många som är väldigt spända på att se vad Xbox Game Studios-familjen kokar ihop. Halo Infinite är dragplåstret och det enda bekräftade spelet, men det ryktas även om en första glimt av det omsusade Fable-spelet. Andra lågoddsare är definitivt Ninja Theory med Hellblade II och Rare med Everwild.

Skicka en rättelse
Det här ska ju vara deras E3 grej. Jag förväntar mig typ 25-30 spel. Deras tidigare E3 har haft, 2 år i rad, nästan 50 spel. I alla prisklasser, kategorier och budget. 17/07 Nu är väl denna Klobrille inte så mycket insider utan mer en person som sitter och lusläser Reddit, 4chan och diverse andra källor efter rykten och läckor. Vad jag vet så är det ytterst sällan han är "först" med att påstå något. Påstår han något blir... 17/07 Hela nästa vecka blir grym! Xbox kör också demo-eventet där man kan testa massor av specialbyggda demos till kommande spel, ett digitalt E3-showfloor, 21-27 juli. Uppemot 100 spel ska finnas tillgängliga att prova på. Halo Infinite är redan i händerna... 17/07 De har även gissat en hel del fel. Skillnad på gissning och info i det här fallet. 17/07 Precis vad alla som inte är "insiders" kunnat gissa sig till med andra ord. :P 17/07 Bokat i kalendern! Pepp! 17/07 Det intressanta är ju att Sony antydde att PS5, blir en konsoll där priset inte passar alla och Spencer sa att alla ska ha möjlighet till en nästa generation konsoll. Troligtvis är det där Lockhart kommer, men min personliga övertygelse är att Microsoft... 17/07 Det var ju satan vad både Microsoft och Sony drar på release datum och pris. Är ju typ 4 månader kvar och någon av dom borde ju gå ut med den informationen snart tycker man! :) Jäkla chicken race mellan dom nu känns det som. Fast får erkänna att det är... 17/07 Enligt insidern Klobrille: What to expect from XGS: Halo Infinite Campaign gameplay New game announcements Updates on some revealed games A huge variety of games 17/07