Detsamma gäller rörelser i stort, lovar Ubisoft.

Det har varit mycket Assassin's Creed Valhalla på sistone – datum, gameplay, förhandstitt, musik, Eivors hemligheter – men också en försvarlig del oro efter alla gameplay-demonstrationer.

Ansiktsuttryck och animationer har fått sin beskärda del kritik. Om Ubisoft kommer att förbättra detta? "Definitivt ja", är det korta men upplyftande svaret. Benoit Richer, game director, ger det här svaret via Twitter. Visserligen är det inte lika med att det "definitivt" blir så, men efter Ghost Recon Breakpoint drog Ubisoft i flera nödbromsar, så förhoppningsvis gynnar detta chanserna.

Om inte fler nödbromsar nyttjas släpps Assassin's Creed Valhalla den 17 november.

Skicka en rättelse
@breahl: Jodå, det är ju det jag försökt säga i alla mina kommentarer men jag uttrycker mig kanske lite klumpigt 😅 19/07 Kolla jorraptor på YouTube. Han har en film då han lönnmördar ett camp i valhalla. Så mankan välja där med hur du vill spela. 19/07 Fast vi snackade ju inte om det var mindre AC känsla eller inte, för det är det ju absolut. Eller en annorlunda sådan. Spelen har ju ändrats. Kommentaren som startade det var ju att det är mindre Assassin's Creed och mer Warrior's Creed, vilket ju inte... 19/07 Såg jag ej men i så fall har han inte spelat som assassin. Jag har nog 500 timmar+ och man fick erbjudande om billigare saker som armors osv denna vecka beroende på hur länge duspelat. Jag fick 70% rabatt. 18/07 :D Han länkade ju en bild som visar att han har 188 timmar i spelet :) 18/07 Du bör ge odyssey en chans om du inte spelat det. Det är mer assasin i detta än i något tidigare AC. Finns ju en skill där du kan bli osynlig, finns chain assasination med mer. Finns ju ett helt skillträd med bara assasination grejer.Dom tidigare spelen... 18/07 https://i.imgur.com/hgR6WxE.png Eller så har folk med lagom med speltid också en åsikt. Jag tycker fortfarande att det har gått till mindre AC känsla som i dom äldre spelen, och där räknar jag faktiskt in AC1 - AC:B. Möjligtvis Revelations också men där... 18/07 Exakt. Jag använder mest lönnmord i camps och warrior mot bossar som cyclops, Meduza osv. Man väljer ju exakt hur man vill spela. Folk som klagar att det inte är AC längre har antagligen bara startat och stängt av spelet Odyssey. 18/07 Sedan så missar folk att AC har blivit mer RPG nu vilket innebär att du kan spela spelet som du vill. Vill du köra mycket stealth? Gör det då, lär dig de skills du behöver för det och smyg runt och lönnmörda folk med kniv och bilbåge. Vill du köra all... 17/07 Jag tror många glömmer att trots namnet har ju spelen aldrig varit riktiga lönnmördarspel. Vi fick ju vänta 8 spel (AC: Unity) innan vi fick möjligheten att crouch:a, och innan dess så var det som mest "social stealth" som var det vi hade att leka med,... 17/07