Så in och testa de nya AI-polarna och "immersive"-läget.

Ghost Recon Breakpoing hade en tveksam start, precis som Johan Olander påpekade i sin recension, men Ubisoft har konsekvent försökt att fixa spelet och lagt till nytt innehåll. Det må inte ha förvandlats till samma grad som till exempel No Man's Sky, men det är helt klart ett bättre spel idag.

Och vill du se det med egna ögon kan du gott passa på i helgen, eftersom det kommer vara gratis fram till på måndag. Det säljs dessutom med en redig rabatt, och alla framsteg som görs under gratishelgen följer med om du köper det.

I slutet av mars lade man till Immersive Mode, som gör spelet både mer verklighetstroget och svårare, bland annat genom begränsad UI och utrustning som inte skalas efter din nivå. Vidare har man nyligen släppt AI-medspelare, vilket är perfekt för oss solo-rävar som skyr mänsklig e-kontakt.

Skicka en rättelse
Har bara lirat 12 timmar, men tycker att det funkar riktigt bra. Nu är jag inte världens mest taktiska spelare, utan smyger mest omkring och försöker lösa problemen tyst, men där skiner mina nya AI-polare rejält. Sync shot funkar lika bra som det gjorde... 20/07 Jag hade inte ens hört talats om spelet och provade det nu i helgen och jag tycker det är ganska kul. Förmodligen för att de har patchat upp spelet och med det där immersive mode så kan du ställa in massa settings för att anpassa till din spelstil. Och... 18/07 Körde igenom det med en månads uplay+ (samt lite annat på uplay) så det känns inte värt att ladda ner för gratishelgen även om all min progress finns kvar. 18/07 Testade det under betan innan det släpptes och var föga imponerad, men gratis är gott. Kanske har spelet fixats tillräckligt sen dess. 18/07 Detta lär inköpas på nån rea. Hade ganska kul med Wildlands. 18/07 Har fortfarande ångest att jag köpte skiten. Dont! 18/07 Någon som provat på spelet med AI medhjälpare så får ni gärna skriva några ord hur det kändes. Tack 18/07 Körde för något år sedan originalet då jag bara tidigare hade spelat ett demo på det. Håller än idag men det märks att det är ett gammalt spel, bästa spelet i serien (av de jag spelat) är Advance Warfighter 2, en rejäl utmaning på svåraste och nog det... 18/07 Använde utrymmet för att installera Island thunder istället. När ghost recon fortfarande va ett ghost recon spel 18/07 Håller med, därför jag tänkte testa på Gefroce now nu igen :D 18/07