Det har gång på gång under de senaste åren viskats om ett nytt Fable från Forza Horizon-studion Playground. På senare tid har det surrats om Twitter-kontot, och att vi till sist ska få se spelet avtäckas under Xbox-eventet nu på torsdag. Korrekt, menar en renommerad Xbox-insider.

Klobrille, som redan varit igång idag med snack om att Xbox är på väg mot gratis online-spelande igen hävdar att vi kommer att få en trailer under torsdagen, men inte en rejäl gameplay-kaka som i fallet Halo Infinite, utan snarare ett smakprov. En filmisk trailer, men en gjord i spelmotorn.

Just to get that expectation right, I don't think anyone should expect a Fable announcement with a gameplay demo like what Halo Infinite will do.

Det skriver Klobrille i forumet Resetera, och resonerar att vi kan få en trailer lik den vi fick från Horizon Forbidden West för ett litet tag sedan. Inget gameplay, men väl en indikation på vad vi kan komma att vänta oss av nästa Fable framöver. Klockan 18 på torsdag är det upp till bevis.