Utvecklingen av nästa remake-del i full gång.

Ibland går det snabbt. För några veckor sedan sade Yoshinori Kitase att andra delen av Final Fantasy VII-remaken var "i sin linda", men i Famitsu (via Nova Crystallis) avslöjar producenten att projektet nu är i full gång. Square Enix har tidigare antytt fler men kortare delar av sjuans remakeserie och Tetsuya Nomura säger att man vill ha ut nästa spel "så snart som möjligt".

Square Enix tänker dock inte tumma på kvaliteten, menar Nomura-san.

We hope to make the next installment even better in quality that can make for an even better experience. We would like to get it out as soon as possible, so please wait for it.

Vi vet ännu inte hur många delar Square Enix kommer dela in Final Fantasy VII Remake i, men på Kitase låter det definitivt som att det kommer fler än två. Kanske en trilogi? Kanske mer än så.

The new story of Final Fantasy VII has only just begun.

Skicka en rättelse
Jag är helt med på det resonemanget, och det går att göra förändringar i det att man polerar upp spelet och story. Här hade det ju varit en utmärkt att verkligen kunna ge Midgar liv, något som jag i stort tycker de missat, ge ännu mer bakgrund till Aval... 22/07 @Johlor: Alltså det är nog inget dåligt spel men för mig en remake så göra så att det känns som det spelet du växte upp med men att det går lättare spela på ny hårdvara kanske får grafik lyft kanske bättre kontroller men rör inte story rör inte det som... 21/07 skräp remake. 21/07 FfXIV är fantastiskt! ❤ 21/07 Fast ja tycker nog FFVII - Remaken ändå är rätt polariserande. Många fans är väldigt besvikna på vad Square gjort med storyn. Det är definitivt fler som jag tror gillar spelet, men kollar man på min vänskapskrets där alla i princip älskar FF7 till skyar... 21/07 Har du spelat FFXIV? 21/07 @erson: Det var inte det jag jämförde jag jämförde fansen. En bra remaken jag skulle jämföra är Yakuza Kiwami 1 och 2 håller sig 100% till orginalet och lägger till lite exstra saker men dom ändrar inget så det känns fortfarnade som samma spel. Resident... 21/07 Sen kan man inte direkt jämföra remaster mot remake. 21/07 Det märks att fansen är anorlunda för spel till spel Suqare ändar allt så det är nästan inte likt orginalet alls och folk avgudar dom. Hadde EA/Petroglyph studios ändrar en jävla massa på CnC remastern så hadde huvuden rullat. Antigen är CnC fans jävlig... 21/07 Synn dom gjorde spelet mer main stream å höll sig inte till originalet. Jag är tyvärr ganska ointresserad av nästa del :( 21/07